Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Kritiskos brīžos spējām saņemties un koncentrēties spēlei"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Kritiskos brīžos spējām saņemties un koncentrēties spēlei"
Raimonds Vilde dod padomu Aleksandram Avdejevam
Foto: Renārs Buivids

RTU/Robežsardze komandas galvenais treneris Raimondas Vilde pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņā bija apmierināts ar sasniegto rezultātu. Viņa vadītajai komandai nebija izdevies triumfēt Latvijas kausā jau četrus gadus, šodien šī neveiksmju sēriju tika lauzta.

Jau vēstīts, ka svētdien SN "Daugava" rīdzinieki trīs setu mačā - finālā apspēlēja "Poliurs/Ozolnieki" volejbolistus, tādejādi izcīnot Latvijas kausu.

"Esam tikuši pie visātrāk iegūstamās trofejas, jo, lai nokļūtu līdz finālam bija jāaizvada četras spēles, no kurām, protams, pēdējās divas - pusfināls un fināls - ir pašas svarīgākās. Prieks, ka bijām gan labā psiholoģiskā, gan optimālā fiziskā kondīcijā. Tas bija ļoti svarīgi, ņemot vērā to, ka ar maiņas spēlētājiem mums ir pagrūti, tāpēc bija būtiski, lai tie, kas bija laukumā iznestu uz sevi galveno slodzi. Šī uzvara ir 100% spēlētāju nopelns. Finālspēle parādīja to, ka spēlētāji paliek nosvērtāki - kritiskos brīžos spējām saņemties un koncentrēties spēlei. Tieši koncentrācija mums nereti tādos momentos pietrūkst. Vēlreiz varu teikt, ka prieks par šo titulu, bet šajā sezonā vēl svarīgākās spēles ir priekšā - "Schenker" līga un Latvijas čempionāts, kur centīsimie uzlabot savu sniegumu un iet uz priekšu," pēc uzvaras Latvijas kausā pauda Raimonds Vilde.

RTU/Robežsardze, tāpat kā citas "Schenker" līgas komandas, cīņas šajā čempionātā turpinās janvāra pirmajos datumos. RTU/Robežsardze komanda, lai aizpildītu garo laiku līdz nākamajām spēlēm, Kuldīgā aizvadīs pārbaudes turnīru, kurā tiksies ar ASK/Kuldīga, Parnu VK un Rakvere VK komandām.