Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "Rīga / Lāse-R" dodas uz Tallinu

Jānis Celmiņš

VK "Rīga / Lāse-R" dodas uz Tallinu
Uģis Krastiņš
Foto: rigavolley.com

Gatavojoties jaunajai sezonai, svarīgs pārbaudījums gaidāms jaunizveidotajam volejbola klubam "Rīga / Lāse -R", kas piektdien dodas uz Tallinu, kur piedalīsies "Tallinas kausa" izcīņā.

Par turnīra galveno balvu kopumā cīnīsies 4 komandas - Selver Tallinn (EST), Tartu Pere Leib (EST) un ISKU-Volley (FIN) un Rīga / Lāse-R. Komandas izspēlēs viena apļa turnīru katra ar katru, turnīra uzvarētājs tiks noteikts pēc kopvērtējuma.

Rīdzinieku pirmie pretinieki būs ISKU-Volley (FIN), ar ko latvieši jau pavisam nesen tikās turnīra ietvaros Sanktpēterburgā. Toreiz ar 3-2 pārāki bija Rīga / Lāse-R.

Sestdien rīdzinieku pretinieki būs jau zināmāki - Tartu Pere Leib. Rīgas klubs savā jaunajā statusā kā Rīga / Lāse-R ar igauņiem tiksies pirmo reiz. Līdz šim volejbola klubi SK Rīga, Lāse-R ir veiksmīgi cīnījušies pret Pere Leib. SK Rīga 7 spēlēs ir izcīnījis 5 uzvaras, un piedzīvojis divus zaudējumus, savukārt Lāse-R 6 spēlēs ir izcīnījusi 4 uzvaras - 2 zaudējumi. Pēc Rīgas klubu apvienošanās šī būs pirmā spēle ar kādu no Igaunijas komandām.

Svētdien Rīga / Lāse-R volejbolistus gaida vēl nopietnāks pārbaudījums. Rīdzinieku pretinieki būs pēdējos gados nepārspētie "Selver Tallinn". Ne volejbola klubam SK Rīga, ne Lāse-R pēdējos gados nav diez ko veicies cīņā ar Selver. SK Rīga 7 spēlēs ir piedzīvojis 7 zaudējumus, Lāse-R ir veicies nedaudz labāk - 8 spēlēs 1 uzvara un 7 zaudējumi. Jāpiemin, ka gan "Selver Tallinn", gan "Rīga / Lāse-R" ir savu valsts izlašu bāzes komandas, tas gaidāmajai spēlei piešķir papildus intrigu.

Rīga / Lāse-R sastāvā uz Tallinu dosies 11 spēlētāji - D.Petrovs, J.Vāvers, A.Celitāns, A.Zavorotnijs, G.Atars, J.Šmēdiņš, A.Petruševics, L.Iecelnieks, R.Šaušs , I.Ivanovs. Uz Tallinu kopā ar komandu dosies arī M.Pļaviņš. Kā paskaidroja komandas menedžeris E.Zaiženijs, tad pašlaik tiek saskaņots līgums un tā nosacījumi ar Mārtiņu, un oficiāls paziņojums par Latvijas olimpieša pievienošanos "Rīga / Lāse-R" sekos jau tuvākajā laikā.

Diemžēl Tallinā komandai nevarēs palīdzēt A.Krūmiņš un A.Caics. Krūmiņš kādu laiku iepriekš guva smagu potītes traumu, savukārt Caicam vēl līdz 27.septembrim ir spēkā diskvalifikācija.

Spēļu kalndārs:

piektdiena, 12.septembris
pl.16.00 Selver Tallinn - Tartu Pere Leib
pl.18.00 Rīga / Lāse-R - ISKU-Volley

sestdiena, 13.septembris
pl.15.00 Rīga / Lāse-R - Tartu Pere Leib
pl.17.00 Selver Tallinn - ISKU-Volley

svētdiena, 14.septembris
pl.11.00 Tartu Pere Leib - ISKU-Volley
pl.13.00 Selver Tallinn - Rīga / Lāse-R

Izmantotie resursi:
rigavolley.com

     [+] [-]

, 2008-09-12 18:24, pirms 16 gadiem
Pietruukst kaada laba legionaara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-12 19:28, pirms 16 gadiem
Kas tur palika ar to J.Šmēdiņu un ELVI/Kuldīga???

     [+] [-]

, 2008-09-12 21:12, pirms 16 gadiem
Labi, ka šajā komandā ir arī pludmales volejbolisti Pļaviņš un Šmēdiņš, kuriem ziemas periodā ir svarīgi būt labā formā. Lai veicas Lāses/Rīgas volejbolistiem!