Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

LČ fināls: vai "Schenker" jubilejas sezonas torte tiks noskalota ar šampanieti?

LČ fināls: vai "Schenker" jubilejas sezonas torte tiks noskalota ar šampanieti?
"Biolars/Jelgava" komanda
Foto: Renārs Buivids

Latvijas volejbola čempionāta finālsērija iegājusi savā finiša taisnē. Pēc diviem sērijas mačiem vadībā ar 2-0 atrodas „RTU/Robežsardzes” volejbolisti. Vai jau šovakar SN „Daugava” (spēle sāksies plkst. 19:00) sērija noslēgsies, vai tomēr VK „Biolars” spēs sēriju vēl aizvest uz Jelgavu? Mača tiešraide jau no plkst. 18:50 Sportacentrs.com.

Neatkarīgi no spēles rezultāta, Latvijas Volejbola federācija un kompānija DB SCHENKER, atzīmējot sadarbības desmito sezonu, visus līdzjutējus SN „Daugava” šodien cienās ar svētku kūku. Gardais pārsteigums līdzjutējiem tiks dalīts jau pirms mača, taču skaidrs, ka galvenais šīs spēles uzdevums ir uzzināt, vai svētku tortei tiks uzdzerts arī šampanietis. Ja „RTU/Robežsardzes” volejbolisti spēs izcīnīt uzvaru arī trešajā sērija mačā, tad tā notiks, ja nē – svētdien komandas tiksies Zemgales OC.

Pirmajā spēlē Rīgā mājinieki uzvarēja ar 3:1, bet otrajā, kas risinājās Jelgavā, Raimonda Vildes vadītajai komandai klājās krietni grūtāk. Komanda pat bija nonākusi iedzinējos ar 1:2, bet prata izglābties un uzvarēja ar 3:2. Vēl piektā seta galotnē izredzes uzvarēt bija abām komandām, taču izšķirošajos mirkļos vairākas kļūdas pēc kārtas pieļāva jelgavnieki, ļaujot pretiniekiem sērijā panākt 2-0. Skaidrs, piecu setu spēlēs visu izšķir nianses. Rīgas komandas treniņu process ir krietni nopietnāks, nekā jelgavniekiem, un spraigos brīžos tieši šī sagatavotība nosver svaru kausus par labu tiem, kuri trenējas vairāk. To, ka spēle bija līdzīga apliecina arī fakts, ka uzreiz pēc cīņas kādu nervu tableti šo rindu autoram vaicāja Raimonds Vilde. Viņš saprot, ka zaudēt nedrīkst, taču vienlaikus apzinās, ka arī pretinieks nav ar pliku roku ņemams. Divas uzvaras izcīnītas, taču ir vajadzīga vēl viena. Šķiet, ka „robežsargi” vēlētos sēriju noslēgt jau šodien (dažs jau ilgojas pēc pludmales volejbola laukuma smiltīm), taču, vai tas izdosies, lielā mērā ir arī Jelgavas komandas rokās. Mača sākums SN Daugava plkst. 19:00.

Tikmēr Daugavpilī turpināsies sērija par bronzas godalgām. Lai iegūtu bronzu, daugavpiliešiem nepieciešama vairs tikai viena uzvara, jo pirmajā mačā Ozolniekos vieisi prata uzvarēt piecos setos. Sensācija vai pārsteigums? Laikam drīzāk pārsteigums… Otrais sērijas mačs šodien plkst. 18:00 Daugavpils OC, tiešraide Sportacentrs.com.

Tikmēr Rīgas 49. vidusskola sporta kompleksā šodien sāksies Latvijas čempionāta finālspēles sievietēm. Par zeltu cīņā dosies „Jelgava/LU” un „Zeltleja” komandas, bet bronzu dalīs „RSU/MVS” un SK „Babīte”. Vakara ievadā plkst. 16:00 pirmā sērijas cīņa par bronzu, plkst. 18:00 - zelta sērijas pirmais duelis. Abi mači tiešraidē Sportacentrs.com.


, 2015-04-11 12:44, pirms 9 gadiem
Pēc izgāšanās šanker līgā, radi, draugi jau jāpacienā. Citu skatītāju jau nav.
, 2015-04-11 15:33, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Pēc izgāšanās šanker līgā, radi, draugi jau jāpacienā. Citu skatītāju jau nav.
tev laikam dzīvē daudz pāri kāds nodarījis. sakrājies tik daudz negatīvisma, ka jāizgāž žults internetā, vai arī netiki kādā komandā?
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Kaprioti nosauc Latvijas sieviešu volejbola izlases 19 kandidātes

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Daniele Kaprioti ir nosaucis 19 volejbolistes, kuras pirmdien, 29. aprīlī, sāks gatavošanos Eiropas Sudraba līgas sacensībām.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.