Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

U19 meiteņu izlase Sportacentrs.com TV tiešraidē sāks EČ atlasi

Agris Suveizda

U19 meiteņu izlase Sportacentrs.com TV tiešraidē sāks EČ atlasi
Pāvels Seļivanovs un Andrejs Odionokovs
Foto: Vadims Morozovs, LVF

Latvijas U19 meiteņu un U20 jauniešu volejbola izlases sāks Eiropas čempionāta atlases ciklu. Jaunieši plkst. 16:00 tiksies ar mājiniekiem turkiem, bet meitenes plkst. 19:00 Rīgas 49. vidusskolā cīnīsies ar Azerbaidžānu. Šīs spēles tiešraide būs vērojama arī Sportacentrs.com TV.

U19 meiteņu atlases cikla 2. kārta, Rīgas 49. vsk.

DatumsSpēleLaiks
01.04.Francija – Slovēnija16:30
01.04.Latvija - Azerbaidžāna19:00
02.04.Slovēnija – Azerbaidžāna15:30
02.04.Francija - Latvija18:00
03.04.Azerbaidžāna – Francija15:30
03.04.Slovēnija – Latvija18:30

Visu spēļu tiešraides būs redzamas Sportacentrs.com.

Latvijas U19 meiteņu izlases galvenais treneris Andrejs Odionokovs: "Mums ir veiksmīga izlases spēļu pieredze ar Slovēnijas un Azerbaidžānas valstsvienībām un relatīvi nezināms pretinieks ir Francijas izlase. Esmu pārliecināts, ka komandas sastāvs šobrīd ir optimāli labākais iespējamais – esam iekļāvuši izlases kodolā arī jaunas spēlētājas, kurām dosim iespēju gūt spēļu pieredzi un papildināt komandas spēļu kombinācijas."

Latvijas meiteņu U19 izlases treneris Pāvels Seļivanovs: " Līdzšinējais izlases sastāvs bija stabils, taču tajā pietūka spēlētāju ar ievērojamām auguma priekšrocībām, kas ļautu dažādot izlases spēli un uzbrukumu. Esam iekļāvuši pamatsastāvā gados jaunas spēlētājas, kurām ir izaugsmes potenciāls."

Izlases dalībnieces (sarindojot pēc sporta izglītības iestādes):
Inese Raciņa, Diāna Černiševa, Ieva Petrova – Daugavpils BJSS,
Paula Nikola Ņečiporuka, Anija Jurdža, – MSĢ/Kuldīgas novada sporta skola,
Īvaise Zaķe – MSĢ/Zvejniekciema vidusskola,
Jekaterina Moskaļenko – Jūrmalas sporta skola,
Elza Smilškalne – Daugavpils BJSS/Līvānu BJSS
Tīna Laura Graudiņa, Marta Kamēlija Levinska, Irbe Andike Lazda, Linda Šteinberga – Rīgas Volejbola skola.

U20 puišu atlases cikla 2. kārta, Turcija

DatumsSpēleLaiks
01.04.Latvija - Turcija16:00
01.04.Čehija – Nīderlande18:30
02.04.Turcija – Nīderlande15:00
02.04.Latvija - Čehija17:30
03.04.Turcija – Čehija15:00
03.04.Nīderlande - Latvija17:30

Latvijas U20 jauniešu izlases treneris Vjačeslavs Grimailovs: "Mūsu mērķi ir parādīt labāko sportisko sniegumu un lai gan pirms Eiropas čempionāta neesam aizvadījuši treniņnometni, jo jaunieši piedalījās regulāro čempionātu spēlēs Latvijā, izlases sastāvs ir stabils – spēlētāji pazīst viens otru un ar kodolu strādājam kopā jau ceturto gadu."

"Manuprāt pati izaicinošākā mums būs pirmā turnīra cīņa, kur nāksies spēlēt pret mājiniekieci Turcijas jauniešu izlasi, kas ir ne vien ļoti spēcīgs pretinieks sportiski, bet viņus noteikti atbalstīs arī ievērojams skaits līdzjutēju. Tomēr – dodamies uz Eiropas čempionāta līmeņa spēlēm un nedz iepriekš ne arī tagad neesam piekāpušies pretiniekiem – esam gatavi cīnīties," Grimailovs turpināja.

Izlases dalībnieku sastāvs (sarindojot pēc sporta izglītības iestādēm):
Atvars Ozoliņš (OC Limbaži MSĢ/Ropažu sporta centrs), Mārtiņš Liniņš (OC Limbaži MSĢ /Cēsu pilsētas sporta skola), Mareks Lazuko (OC Limbaži MSĢ/Daugavpils BJSS), Kristaps Šmits (OC Limbaži MSĢ/Kuldīgas novada sporta skola),
Pāvels Jemeļjanovs, Dāvis Melnis, Edvīns Skrūders, Artjoms Soboļevs, Zigurds Adamovičs, - (Jēkabpils “Lūši”/Jēkabpils sporta skola),
Mārtiņš Gecs - (Kuldīgas NSS/Kuldīgas novada sporta skola),
Edgars Glāznieks – (Jēkabpils “Lūši”/Aizkraukles novada sporta skola),
Kristaps Podiņš – (SK Fono/Cēsu pilsētas sporta skola).

Izmantotie resursi:
RĪGĀ NOTIEK EIROPAS ČEMPIONĀTA ATLASES...
LATVIJAS U20 VOLEJBOLA IZLASE DODAS UZ EČ...

Par Sportacentrs.com TV kanālu:

Sportacentrs.com TV kanāls no 2016. gada 1. janvārā ir pieejams visā Latvijā bezmaksas apraidē. Ik mēnesi iespējams skatīties vairāk nekā 30 tiešraides dažādos sporta veidos, kā arī aktuālās intervijas ar Latvijas sportistiem un sporta dzīves cilvēkiem.