Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Cēsu Alus" komanda maina treneri

Jānis Celmiņš

"Cēsu Alus" komanda maina treneri
Aigars Birzulis
Foto: www.volejbols.cesis.lv

Volejbola kluba "Cēsu alus" galvenais treneris Aigars Birzulis pēc paša vēlēšanās nolēmis pamest komandas vadību un šovakar tiks paziņots komandas jaunais treneris.

Kā portālu eSports.lv šodien informēja Cēsu sporta kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš jaunā trenera uzvārds tiks nosaukts šodien pirms "Cēsu Alus" komandas kārtējā treniņa - "Trenera uzvārds pagaidām ir noslēpums. Visi to uzzinās vakarā," noslēpumains bija Kļaviņš. Zināms vien tas, ka treneris būs ārzemnieks.

Pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas kluba līdzšinējais treneris Aigars Birzulis paliks komandā un pildīs galvenā trenera asistenta pienākumus.

Jau ziņojām, ka īsi pirms papildu pieteikumu termiņa beigām "Cēsu Alus" komanda pastiprinājās ar pieciem ārzemju spēlētājiem un Arti Caicu no VK "Rīga / Lāse-R". Pēc šiem papildinājumiem kluba sniegums neuzlabojās - klubs praktiski zaudējis cerības iekļūt "Schenker" līgas "play-off" turnīrā.

Var noprast, ka šobrīd komandas vadības galvenie mērķi saiastās ar Latvijas čempionu titula izcīnīšanu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 12:20, pirms 15 gadiem
pampars3 rakstīja: Pareizi ir!Skolari tagad brīvs,ņemiet viņu!!!
labs...

     [+] [-]

, 2009-02-10 12:32, pirms 15 gadiem
K.K. rīkojas līdzīgi Abramovičam - vai tik tas nav viņa kumīrs kam vēlas līdzināties.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 12:34, pirms 15 gadiem
Kāds insaideris varētu padalīties ar informāciju - kurš ir tas, kas tur gaisu maisa un leģionārus iesaka? Pēc intervijas spriežot, Birzulis pats tas nebija, jo viņš teica, ka neredz jēgu likt laukumā ārzemniekus, kuri nav labāki par savējiem (izņemot to somu un libero). Kļaviņš pats jau nu arī neizvēlas. Timermanis shēmo?
Nepatīkami tomēr, ka tā. Birzulis ir labs treneris un komanda tomēr spēlēja labāk, nekā iepriekšējos gadus.

     [+] [-]

, 2009-02-10 23:30, pirms 15 gadiem
tas jau Aigar, būtu pa traki , ja TU tam serbam būtu pa otro treneri,nav divu domu , ka TU esi labāks par to avīžnieku, pat Tunisijas klubam nederēja šķiet , ka Timmermans prātā jūk!