Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Cēsu volejbolistus vadīs serbu treneris

Cēsu volejbolistus vadīs serbu treneris
Nikola Matijasevičs, "Cēsu Alus" komandas galvenais treneris
Foto: www.parsportu.lv

„Cēsu Alus” volejbola komandu turpmāk vadīs treneris no Serbijas - Nikola Matijasevičs. Tas kļuvis skaidrs šodien pirms Cēsu kluba kārtējā treniņa Olimpiskajā Sporta centrā, kad jaunais komandas galvenais treneris tika stādīts priekšā Latvijas mediju pārstāvjiem.

Jau ziņojām, ka janvārī „Cēsu Alus” komandai pievienojās pieci ārzemnieki - Somijas izlases pirmā tempa uzbrucējs Henri Johanes Tomi, Puertoriko izlases libero Gregorijs Barrioss, pirmā tempa uzbrucējs slovāks Ričards Seiferts, cēlājs no ASV Braiens Ņūkombs, Austrālijas izlases otrā tempa uzbrucējs Džošua Torps, kurš sezonu iesāka Igaunijas „Tartu Pere leib” klubā un Artis Caics no VK „Rīga / Lāse-R”.

Komandu pameta vairāki vietējie spēlētāji, bet rezultāta kā nebija tā nebija. Šobrīd Cēsu kluba vadība uz Cēsīm atvilinājusi jaunu „burvju nūjiņu”. Klubam nu ir jauns galvenais treneris Nikola Matijasevčs. Treneris nāk no Serbijas, bet kabatā viņam ir Francijas pase.

Iepriekš treneris strādājis Francjā un Tunisijā.

„Schenker” volejbola līgā „Cēsu Alus” komanda atrodas devītajā vietā un ir praktiski zaudējusi cerības uz iekļūšanu līgas „play-off” turnīrā. Tādejādi šobrīd Cēsu klubam jākoncentrējas Latvijas čempionāta spēlēm.

"Par Latvijas volejbolu neko daudz nezinu, laiks, lai iepazītu Latvijas volejbolu, man nav bijis pārāk ilgs, tāpēc to nāksies darīt laika gaitā," portālam eSports.lv teica komandas jaunais galvenais treneris Nikola Matijasevičs.

Treneris šosezon nav strādājis ne ar vienu klubu, bet konsultējis Bosnijas un Hercogovinas izlasi, kad tā gatavojās Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram. Tāpat treneris esot palīdzējis veidot dažādus volejbola apskatus Serbijas nacionālajā televīzijā. Aizvadītajā sezonā Matijasevičs strādājis ar kādu Tunisijas klubu. Iepriekš volejbola speciālists bijis Francijas kluba "Beauvais" treneris.

"Zinu, ka komandas Cēsu kluba vadībai ir lieli mērķi, kurus kopīgi arī mēģināsim sasniegt. Konkrēti mērķi nav izvirzīti, taču būtu labi pacīnīties par Latvijas čempionu titulu. Zinu, ka laika sagatavoties izšķirošajām cīņām mums nav pārāk daudz, taču mēs cīnīsimies katrā spēlē," sarunas noslēgumā teica Matijasevičs.


, 2009-02-10 17:16, pirms 15 gadiem
Kur viņi ņem babkas? Kļaviņš tak nevar pats totalizatorā tik daudz nopelnīt, bet varbūt tomēr var?
, 2009-02-10 17:18, pirms 15 gadiem
vovo.. neticu ka CESU PIVĶIS SPEEJ TO VISU PAVILKT
, 2009-02-10 18:18, pirms 15 gadiem
Smieklīgi šis farss ar Cēsu klubu. Paņēma 5-6 ārzemniekus no kuriem lielākā daļa ir sliktāki par savējiem. Savējos atlaida. Tagad nomainīja, manuprāt labāko Latvijas volejbola treneri.
Kam tas viss vajadzīgs?! Čempiona titulu neredzēt kā savas ausis, lai arī ar kādu sastāvu spēlētu Rīga un Kuldīga!
, 2009-02-10 19:37, pirms 15 gadiem
Pilnīgs sviests Latvijas sportā! Kāda velna pēc Cēsīm vajadzīga šāda komanda ar ārzemju sportistiem, lai cīnītos par kaut kādām 6. vai 7. vietām, kaut vai par 3. vietām? Liekas, ka Cēsu sporta darbiniekiem vai vietējiem vadītājiem ir uznākusi lielummānija. Labāk būtu izaudzinājuši savus labus sportistus, tad paņēmuši 1-2 klāt pieredžējušus Latvijas večus un tad cīnītos par labām vietām Latvijā vai kaut kur augstāk. Būtu pašiem prieks un Latvijas izlasei konkurence. šādi tērēt naudu kaut kādu dažu cilvēku slimīgu ambīciju apmierināšanai var uzskatīt par noziegumu pret Latvijas sportu, bet varbūt šiem cilvēkiem nav kaut kas kārtībā ar galviņu? Kur tādā gadījumā skatās paši cēsinieki?!
, 2009-02-10 23:01, pirms 15 gadiem
patiešām ar galvu viņi nedraudzējās, drīz būs jāsauc Birzuļa kungs atpakaļ, jo šis serbs var trenēt bērnu dārzu, to pat Tunisijā saprata, bet cēsim tas nav pielēcis. Varbūt viņš gatavo tikai raidījumu par Cēsu alus komandu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.
Latvijas valstsvienības volejboliste Marta Levinska. Foto: Latvijas Volejbola federācija
1

Latvijas volejbolistes pirmajā pārbaudes spēlē četros setos zaudē Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase piektdien Tallinā zaudēja pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Igaunijas valstsvienību
Latvijas sieviešu volejbola izlase. Foto: volejbols.lv

Arī šogad Latvijas sieviešu izlase pirms Sudraba līgas ciemosies pie igaunietēm

Arī šogad pirms Eiropas Sudraba līgas spēlēm Latvijas volejbolistes aizvadīs jau par tradicionālajām kļuvušās pārbaudes cīņas ar igaunietēm, spēlēm notiekot 10. un 11. maijā Tallinā, paziņojusi Latvijas Volejbola federācija