Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmi igauņu pretinieki Eiropas čempionāta finālturnīrā

Jānis Celmiņš

Zināmi igauņu pretinieki Eiropas čempionāta finālturnīrā
Viens no Igaunijas izlases spēlētājiem,
Kristiāns Sikaste
Foto: evf.ee

Šodien (9. oktobrī) Turcijā, esot klāt visiem Eiropas volejbola čempionāta finālturnīra dalībvalstu pārstāvjiem, notikusi sacensību grupu turnīra izloze. Savus pretiniekus uzzināja arī Igaunijas vīriešu volejbola izlase.

Igaunijas izlase ielozēta B apakšgrupā kopā ar Krievijas, Somijas un Nīderlandes valstsvienībām. Interesanti, ka Nīderlandes volejbolisti kvalifikācijas turnīrā spēlēja kopā ar Latvijas izlasi.

Atgādināsim, ka Igaunijas izlase vietu finālturnīrā nodrošināja pateicoties uzvarai pār Polijas valstsvienību (3:2). Piedzīvojuši zaudējumus pirmajos divos setos mūsu ziemeļu kaimiņi spēja "piecelties" un uzvarēt nākamās trīs partijas. Droši var teikt, ka šis bija lielākais pāsteigums Eiropas čempionāta kvalifikācijas apakšgrupu turnīrā un iespējams pat lielākā sensācija pēdējo gadu laikā visā Eiropas volejbolā.

Eiropas čempionāta finālturnīrs risināsies Turcijas pilsētās Izmirā un Stambulā no 2009. gada 3. līdz 13. septembrim. A un C apakšgrupu spēles risināsies Stambulā, bet B un D grupas spēles tiks izspēlētas Izmirā.

Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) prezidents Andrē Maijers pēc izlozes prognozēja, ka spraigākās cīņas gaidāmas A un D grupās, kuras ir ļoti spēcīgas. „Manuprāt A un D grupu spēles būs ļoti saspringtas. Protams, arī pārējo grupu spēles būs ļoti interesantas un esmu pārliecināts, ka mūs sagaida ļoti aizraujošs čempionāts,” teica Maijers.

Eiropas čempionāta finālturnīra grupu izloze

A grupa

Turcija
Vācija
Francija
Polija

B grupa

Krievija
Somija
Igaunija
Nīderlande

C grupa

Spānija
Grieķija
Slovēnija
Slovākija

D grupa

Serbija
Itālija
Bulgārija
Čehijas Republika

Izmantotie resursi:
cev.lu

  -1 [+] [-]

, 2008-10-09 14:52, pirms 16 gadiem
malači estiņi,tas laikam viņu jaunais nacionālais komandu sporta veids..

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 14:53, pirms 16 gadiem
Lai veicas

     [+] [-]

, 2008-10-09 15:09, pirms 16 gadiem
mjāā.. un cik mums maz vienmēr pietrūkstas, lai būtu starp krutākajiem 16..

     [+] [-]

, 2008-10-09 15:44, pirms 16 gadiem
to MadJames

Nu gan Tu laid! Mums līdz krutākajiem 16 volejā pietrūkst tikpat maz, cik basītī Ķeizarmežam līdz BBL elites grupas Final Four!

P.S. Bet par estiņiem prieks! lLai turas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-09 22:16, pirms 16 gadiem
Pret krieviem buus gruuti, bet par 2.v.grupaa gan var paciiniities-poljus kaa nekaa vinneeja.. Lai veicaas kaiminjiem!