Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Armands Celitāns Parīzē debitē ar sešiem punktiem, Turcijā panākums arī brālim

Armands Celitāns Parīzē debitē ar sešiem punktiem, Turcijā panākums arī brālim
Armands Celitāns (centrā)
Foto: cev.lu

Ar uzvaru Francijas čempionātā trešdienas vakarā debitēja Armands Celitāns, kurš lielu sezonas daļu bija bez līguma, bet pēc Latvijas izlases spēlēm olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā pievienojās Parīzes komandai „Paris Volley”.

Pirmo sezonas pusi viens no Latvijas izlases līderiem bija bez līguma, taču īsi pirms valstsvienības treniņnometnes sākuma Armands Celitāns bija devies uz atrādīšanos „Paris Volley” klubā un mājās atgriezās apmierināts. Līgums ticis parakstīts un trešdienas pievakarē Celitāns vecākais debitēja Parīzes kluba rindās.

Maču pret Lionas klubu „Paris Volley” sākumsastāvā sāka arī Celitāns un, nospēlējot pilnu spēli, guva sešus punktus (četrus uzbrukumā, divus ar bloku), sekmējot komandas uzvaru ar 3:0. Armands jaunajā komandā spēlēs ar astoto numuru.

Nākamo maču „Paris Volley” aizvadīs jau šajā nedēļas nogalē.

Turcija

Tikmēr pie panākuma Turcijā ticis arī Gundars Celitāns, kura pārstāvētā „Halkbank” komanda Turcijas kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 3:0 pieveica „Sivas” vienību. Gundaram pilna spēle, 17 punkti un 68% uzbrukumā.

Izmantotie resursi:
LNV - Ligue Nationale de Volley
Türkiye Voleybol Federasyonu


Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.