Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Bronzas sērijas pirmajā spēlē uzvar "Biolars"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bronzas sērijas pirmajā spēlē uzvar "Biolars"
Jurijs Deveikus un Andrejs Jamrovskis (VK "Biolars")
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas volejbola čempionāta pirmajā spēlē par bronzas medaļām VK "Biolars" ar 3-0 (24;19;15) uzvarēja Daugavpils universitātes volejbolistus, tādējādi izvirzoties vadībā ar 1-0.

Daugavpils Universitātei iespēja izlīdzināt rezultātu būs sestdien, 9.aprīlī, plkst.18.00, kad tā uzņems Biolars volejbolistus Daugavpils Olimpiskajā centrā. Spēles par 3. vietu norisinās līdz divām uzvarām.

Šodien rezultatīvākais "Biolars" sastāvā bija Andrejs Jamrovskis, kurš komandai izcīnīja 18 punktus, Edgaram Baikam 13 gūti punkti. Daugavpils Universitātes komandā 11 gūti punkti Vitālijam Cinnem, Ērikam Voroņko un Edgaram Točam katram pa deviņiem punktiem.

Spēles statistika Livestats

Savukārt Latvijas Pirmās līgas čempionāta finālā šodien RTU-UPS uzvarēja SK Aizkraukle volejbolistus ar 3-2, tādējādi rezultāts spēļu sērijā 1-1.

Pirmajā spēlē par zelta medaļām savā laukumā SK Aizkraukle sīvā cīņā uzveica RTU-UPS ar 3-2, šodien rīdzinieki savā laukumā izlīdzināja rezultātu spēļu sērijā, uzvarot ar 3-2. Lai noskaidrotu čempionāta uzvarētājus, komandas tiksies vēl vienā spēlē 17.aprīlī plkst.12.00 Aizkraukles novada ģimnāzijas sporta zālē.

Pēc šodienas spēles RTU-UPS treneris Jānis Bomiņš atzina, ka arī trešajā spēlē nebūs viegli: „Komandas ir ļoti līdzīgas. Pirmajā spēlē zaudējām ar 2-3, tagad rezultāts 3-2. Uzskatu, ka priekš Pirmās līgas, šis ir ļoti labs līmenis. Protams, kļūdas ir abām komandām - gan mana, gan pretinieku komanda pieļāva daudz kļūdu, bet trešajai spēlei intriga saglabājas.”

     [+] [-]

, 2011-04-08 02:15, pirms 13 gadiem
Opā!Nezināju ,ka tagad volejbolu spēlē pa vēliem vakariem,vai pat pa naktīm.Forši,Latvijas vakara volejbola līga.kas nepatīk?tad kāpēc medaļu spēle tiek galvenajā sporta portāla tik vēlu publicēta?

     [+] [-]

, 2011-04-08 02:15, pirms 13 gadiem
skaisti burvigi ehehee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-08 11:45, pirms 13 gadiem
engels rakstīja: Labi,ka vispār ielika.Visgrūtākais, lai uzzinātu rezultātu, ir atrast kādu skatītāju,kurš bija uz spēli.
vakar uz 1. ligas finalspeli mazajaa 60.vsk zale bija ieradushies pari 50 skatitajiem, kas ir diezgan daudz!