Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

DU revanšējas "Robežsardzei", "Biolars" uzvar piecos setos

Agris Suveizda

DU revanšējas "Robežsardzei", "Biolars" uzvar piecos setos
Foto: Renārs Buivids

Ar divām spēlēm turpinājās Latvijas volejbola čempionāta pusfināli. "Daugavpils Universitāte" četros setos uzveica RTU/"Robežsardzi", sērijā panākot 1-1, savukārt "Biolars"/"Jelgava" sēriju sāka ar uzvaru piecos setos pār "Poliuru"/"Ozolniekiem".

RTU/"Robežsardze" vakar pusfinālsēriju sāka ar pārliecinošu uzvaru trīs setos, tomēr šodien "Daugavpils Universitāte" atriebās – 25:23, 25:18, 14:25, 27:25 un uzvara četros setos. Daugavpiliešu rindās ar 16 punktiem rezultatīvākais bija Andžejs Savostenoks, bet viesiem ar 11 punktiem atbildēja Mārcis Jirgensons.

Savukārt otrajā pusfinālā starp "Poliuru"/"Ozolniekiem" un "Biolaru"/"Jelgavu" tika aizvadīta pirmā spēle, un jau pirmajā mačā bija nepieciešami visi pieci seti. Pirmajos divos jelgavnieki bija pārāki ar 25:14 un 25:22, bet mājinieki prata atspēlēties – 26:24 un 25:22.

Izšķirošajam setam "Ozolniekiem" gan pietrūka spēka – deviņi gūti punkti (9:15) un zaudējums piecos setos. Uzvarētājiem 21 punktu guva Andrejs Baburovs, bet mājiniekiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Armands Āboliņš.

"Poliurs"/"Ozolnieki" un "Biolars"/"Jelgava" nākamo spēli aizvadīs 12. martā Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, savukārt "Daugavpils Universitāte" dienu vēlāk vēlreiz viesosies pie RTU/"Robežsardzes". Spēles norise paredzēta sporta namā "Daugava".

Pusfinālsērijas tiek aizvadītas līdz trim uzvarām. Finālsērija un spēles par 3.vietu tiks aizvadītas līdz trīs uzvarētām spēlēm. Spēles par pirmo vietu varēs vērot kanālā LTV7, bet spēles par trešo vietu - Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs: Tonis

     [+] [-]

, 2014-03-08 21:38, pirms 10 gadiem
Tonis rakstīja: Volejbols ir sieviešu sporta veids.....jeb arī milžiem Iegultītu to naudu labāk kādā futbolā, hokejā...mums ir labi pludmales volejbolisti un ar to pietiek!
Par kādu naudu tu runā? Ja futbola naudu ieguldītu volejbolā, jaunatnes attīstībā, sistēmas sakārtotībā, tad izlase tiktu daudz augstāk nekā futbolā jebkad tiks. Kurā vietā reitingā atrodas Latvija futbolā? Otrā simta sākumā?
P.S. par tiem dažiem tūkstošiem volejbolā, ko valsts sniedz, labi, ka vispār kautkāds volejbols pastāv. Un pludmales volejbols arī ir tikai dažu entuziastu sasniegums. Nekādas milzu naudas tur netika guldītas.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 09:27, pirms 10 gadiem
Tonis rakstīja: Volejbols ir sieviešu sporta veids.....jeb arī milžiem Iegultītu to naudu labāk kādā futbolā, hokejā...mums ir labi pludmales volejbolisti un ar to pietiek!
Nu ja Tu futbolu, kur spēlētāji pēc katra pieskāriena un pat nepieskāriena krīt gar zemi, čīkst un raud, sauc par vīrišķīgu sporta veidu un vīrišķīgāku kā volejbols, tad Tu laikam esi no citas pasaules