Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde, Točs un Sukočevs par izcīnīto bronzu "Schenker" līgā

Jānis Celmiņš

Vilde, Točs un Sukočevs par izcīnīto bronzu "Schenker" līgā
"RTU/Robežsardze" volejbolisti
Foto: Renārs Buivids

"RTU/Robežsardzes" volejbolisti šodien Kuresārē (Igaunijā) nodrošināja "Schenker" līgas bronzas godalgas, cīņā par bronzu pieveicot "Parnu" komandu - 3:1. Pēc mača iespaidos par to dalījās labākais spēlētājs Rīgas komandas rindās Edgars Točs, cēlājs Grigorijs Sukočevs, kā arī rīdzinieku galvenais treneris Raimonds Vilde.

Edgars Točs: "Pusfināla spēlē pret Bigbank Tartu bijām vairāk uztraukušies, iespējams, tāpēc arī nekas nesanāca un nospēlējam slikti. Šodien sapratām, ka izejas nav, un ir jāriskē. Vairāk spēļu "Schenker" līgā šajā sezonā nebūs, tāpēc mēģinājām servēt agresīvāk, labāk spēlēt aizsardzībā, kas atviegloja darbu cēlājam. Ceturtajā setā nedaudz pielūzām uzņemšanā, bet tās vairāk bija uztraukuma kļūdas. Mēs vienkārši šodien paņēmām spēli un sasitām pretinieku."

Raimonds Vilde: "Šodien bija lielāka pašatdeve. Vakardienas spēlē pāris spēlētāji izkrita, līdz ar to pazuda spēles kvalitāte, bet trešajā setā jau bijām iespēlējušies un būtu aizķērušies, bet dažas nevietā un nepelnīti nosvilptas epizodes, un rezultāts seta galotnē bija mums nelabvēlīgs. Domāju, ka ja būtu izdevies uzvarēt trešo setu, tad spēles rezultāts varēja būt pavisam citādāks, bet paši esam vainīgi, jo pirmie divi seti bija ļoti slikti."

Grigorijs Sukočevs: "Katru dienu strādājot pat nepamanīju, cik ātri paskrēja šī sezona. Vēl atlikušas tikai Latvijas čempionāta spēles. Kopumā atskatoties uz "Schenker" līgas sezonu, varu teikt, ka tā bija laba. Protams, bija spēles, kuras varējām nospēlēt labāk, bet kopumā, viss bija labi. Uzskatu, ka kopīgi strādājot visas nepilnības, kas šobrīd ir, var uzlabot. Šis ir komandu sporta veids, līdz ar to arī visiem spēlētājiem jāspēlē vienoti, ko mēs šodien arī izdarījām!"

Jau nākamajā nedēļā startēs Latvijas čempionāta pusfināla cīņas, kurās spēkus samēros "RTU/Robežsardze" un "Daugavpils Universitāte", kā arī "Biolars/Jelgava" un "Poliurs/Ozolnieki".

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2014-03-02 18:59, pirms 10 gadiem
Kad būs sagaidīšana lidostā? Varam būt lepni, un ar bronzas medāli kaklā pa Rīgu pastaigāt.

     [+] [-]

, 2014-03-03 23:29, pirms 10 gadiem
strops rakstīja: Kad būs sagaidīšana lidostā? Varam būt lepni, un ar bronzas medāli kaklā pa Rīgu pastaigāt.
es uzskatu, ka AIZP VEN KULD LIMB arī bija japielaiž pie LČ PO

     [+] [-]

, 2014-03-05 20:26, pirms 10 gadiem
sasperjods-k rakstīja: es uzskatu, ka AIZP VEN KULD LIMB arī bija japielaiž pie LČ PO
Drīzāk Nacionālās līgas izlase.
To pašu var teikt par Šenkerlīgu.