Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns un Gabdulļins plosa pretiniekus, Vanags sekmē kluba pirmo uzvaru

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Egleskalns un Gabdulļins plosa pretiniekus, Vanags sekmē kluba pirmo uzvaru
Hermans Egleskalns (Nr.9) mačā pret "Nantes Reze"
"Tours VB" Facebook profils

Kārtējās spēles savu klubu sastāvos aizvadīja ārzemēs spēlējošie latviešu volejbolisti. Ar rezultatīvu sniegumu savu komandu uzvaras turpina kaldināt Hermans Egleskalns un Matīss Gabdulļins, savukārt Toma Vanaga rezultatīvais sniegums ļāva viņa pārstāvētajam klubam tikt pie pirmā panākuma Čehijas Ekstralīgā.

Francijas čempionātā trešo uzvaru četrās aizvadītajās spēlēs izcīnīja „Tours VB” vienība ar Hermanu Egleskalnu ierindā. „Tours VB” savā laukumā ar 3-0 (25:19, 25:20, 25:17) pārspēja „Nantes Reze” komandu. Egleskalns bija sava kluba rezultatīvākais spēlētājs, kaldinot uzvaru ar 20 gūtajiem punktiem. „Tours VB” Francijas līgas kopvērtējumā ar deviņiem punktiem ieņem otro pozīciju.

Austrijas Bundeslīgā pie panākuma tika Matīsa Gabdulļina pārstāvētais klubs „Union Raiffeisen Waldviertel”, kas savā laukumā ar 3-0 (25:19, 25:15, 25:16) pieteica „UVC Holding Graz”. Gabdulļins šajā mačā guva 17 punktus, kas ir rezultatīvākais sniegums komandā. „Union Raiffeisen Waldviertel” ar četrām uzvarām piecās aizvadītajās spēlēs (11 punkti) kopvērtējumā ieņem trešo vietu.

Vācijas Bundeslīgā zaudējumu piedzīvoja „SWD Powervolleys Dueren” ar Romānu Saušu un Edvartu Buividu sastāvā. Latviešu pārstāvētais klubs izbraukumā ar 2-3 (25:19, 23:25, 25:22, 19:25, 12:15) sīvā cīņā piekāpās „Unterhaching” vienībai. Saušs šajā mačā guva 13 punktus (otrais rezultatīvākais komandā), savukārt Buivida kontā ir viens punkts. „SWD Powervolleys Dueren” ar divām uzvarām un septiņiem punktiem četrās spēlēs kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

Krievijas Superlīgā zaudējumu piedzīvoja Ļeņingradas Apgabala „Dynamo”, kuras krāsas aizstāv Deniss Petrovs. Dinamieši izbraukumā tikās ar otrās vietas īpašnieci Belgorodas „Belogorye”, zaudējot ar 0-3 (19:25, 22:25, 20:25). Petrovs guva vienu punktu. „Dynamo” ar vienu uzvaru deviņās spēlēs, kas dod astoņus punktus, 14 komandu konkurencē ieņem 12. vietu.

Čehijas Ekstralīgā pie pirmās uzvaras tika „SK Volejbal Usti nad Labem” ar Tomu Vanagu ierindā, kas savā laukumā ar 3-0 (25:14, 25:19, 25:23) pārspēja „VK Benatky nad Jizerou”, tādējādi pārtraucot piecu zaudējumu sēriju un atstājot pēdējo vietu kopvērtējumā. Vanags ar 16 gūtajiem punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās.

Izmantotie resursi:
Ligue Nationale de Volley
ÖVV Start – ÖVV – Österreichischer...
VOLLEYBALL BUNDESLIGA
Волейбольный клуб "Динамо - Ленинградская область"
ČVS