Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien Jelgavā startēs LČ bronzas sērija

Jānis Celmiņš

Ceturtdien Jelgavā startēs LČ bronzas sērija
"DU" spēlētājs Vitālijs Cinne
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Ceturtdien (7. aprīlī) „Zemgales olimpiskajā centrā” startēs „Schenker” Latvijas volejbola čempionāta bronzas sērija, kurā līdz divām uzvarām spēlēs „Biolars” un „Daugavpils Universitātes”. Pirmā mača sākums pulksten 19.00.

Pusfinālu sērijās „Biolars” ar 1-2 piekāpās „Lāse-R / Rīga” komandai, bet daugavpilieši ar 0-2 atzina „Poliurs / Ozolnieki” vienības pārākumu. Kamēr abi pārējie klubi gatavojas finālsērijai, kas startēs vien 13. aprīlī, „Biolars” un „DU” jau ceturtdien uzsāks cīņu par bronzas godalgām.

Komandas šosezon spēkiem mērojušās divas reizes „Schenker” līgas regulārajā turnīrā un abās cīņās uzvaru svinēja jelgavnieki. Pēc parādītā snieguma pret „Lāsi” un atskatoties arī uz abu komandu iepriekšējo spēļu rezultātiem, jelgavniekus jāuzskata par bronzas sērijas favorītiem. Cīņa par bronzas godalgām risināsies līdz kādas komandas divām uzvarām.

Pirmā sērijas spēle jau ceturtdien Jelgavā, otrā – sestdien Daugavpilī un, ja nepieciešams, trešā atkal Jelgavā.

     [+] [-]

, 2011-04-09 09:10, pirms 13 gadiem
Kur notiks DU spēle pret Biolars? Volejbola skolā vai olimpiskajā centrā?Olimpiskā centra mājaslapā itkā nekas nav teikts....