Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pēda: "Izlases sakarā neviens ar mani nav runājis"

Pēda: "Izlases sakarā neviens ar mani nav runājis"
Jānis Pēda
Foto: legavolley.it

"Finālā vāju pretinieku noteikti nebūs. Protams, ka mūsu komanda cer uz labāko rezultātu, bet vai tas izdosies, rādīs laiks," pēc iekļūšanas "CEV Cup" izcīņas "Final Four" turnīrā atzīst Latvijas volejbolists Jānis Pēda.

Jau ziņojām, ka "CEV Cup" izcīņas "Final Four" turnīrā iekļuvusi Jāņa Pēdas pārstāvētā Itālijas "Bre Banca Lannutti Cuneo" komanda, kas turnīra "Challenge Round" fāzē divu spēļu summā apspēlējusi vienu no spēcīgākajām Spānijas komandām "CAI Teruel" – 6:2.

Pēc otrās spēles Kuneo portāls Sportacentrs.com sazinājās ar Jāni Pēdu, lai gūtu viņa viedokli, kas bija izšķirošs šajās divās spēlēs. "Pirmā savstarpējā spēle mums bija Spānija, kuru uzvarējām ar 3:2. Mums šajā spēlē gāja visai pagrūti. Ceļā pavadījām vairāk kā 12 stundas. Lidojām ar lidmašīnu un tālāk braucām ar autobusu, kas kopumā deva diezgan lielu nogurumu. Spēle sākās mums labvēlīgi, bet tad nogurums komandas spēlē sāka izpausties gan spēlē aizsardzībā un vēlāk arī uzbrukumā. Kad spēle izlīdzinājās, tad laukumā uzlaida mani (Parodi vietā), Viņam tajā spēlē negāja visvairāk. Es spēles uzdevumu izpildīju pilnībā, uzņēmu visas pa mani servētās serves, kā arī uzbrukumā bija man veiksmīga diena. Otrās spēles rezultātu vairs neietekmēja garais ceļš, jo tā notika pie mums mājās un mēs šo spēli uzvarējām diezgan viegli par ko liecina arī spēles rezultāts - 3:0."

Lūgts raksturot pretiniekus gaidāmajā "CEV Cup" izcīņas "Final Four" turnīrā, Pēda atzīst, ka tur vieglu pretinieku nebūs. "Zināms, ka pusfināla spēle mums būs ar otro Itālijas komandu, jo tāds ir kausa nolikums, ka finālā nedrīkst būt divas komandas no vienas valsts. Finālā vāju pretinieku noteikti nebūs, jo ar katru spēļu kārtu vājākās komandas ir izstājušās no turnīra. Protams, ka mūsu komanda cer uz labāko rezultātu, bet vai tas izdosies, rādīs laiks."

Vaicāts par plāniem Latvijas izlases sakarā, volejbolists ir neziņā. "Varu pateikt, ka man ir atsūtīts tikai treniņu un spēļu grafiks. Neviens speciāli ar mani runājis par to nav, bet man gadījās izlasīt interviju ar izlases treneri (domāta šī - Vilde: "Uzspiedām uz servīti…" ), no, kuras man palika iespaids, ka sevišķi gaidīts es tajā neesmu. Tāpēc pašreiz neko vairāk nezinu. Varbūt mēģināšu pēc sezonas šeit Itālijā atrast kādu komandu, kurā es varētu vairāk uzspēlēt, jo kaut arī uzskatu šo sezonu par ļoti veiksmīgu savā karjerā, spēļu prakse man ir bijusi mazāka un atrasties vēl uz rezervistu soliņa izlasē nekādi neveicinātu manu spēļu pieredzi, taču viss vēl var mainīties."


, 2010-03-06 16:50, pirms 14 gadiem
un sākas viss no gala...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-06 17:47, pirms 14 gadiem
AndrisC rakstīja: ka parasti nevajag mums labus speletajus ! Vilde rulle!
Protams!
, 2010-03-06 18:56, pirms 14 gadiem
Nu, kad tas bardaks ar izlasi vienreiz beigsies! Vai tiešām nav neviena cilvēka, kurš varētu savākt izlasē visus pašlaik spēcīgākos spēlētājus, atstādams otrā plānā savas un sava kluba intereses! Vēlu veksmi Jānim!
, 2010-03-06 19:37, pirms 14 gadiem
Latvijas izlases sakarā, volejbolists ir neziņā. "Varu pateikt, ka man ir atsūtīts tikai treniņu un spēļu grafiks. Neviens speciāli ar mani runājis par to nav (c)

Tas ir normāli? "Ideāla" izlases darba organizācija.
, 2010-03-06 20:14, pirms 14 gadiem
Kad beidzot nomainīs izlases treneri?
, 2010-03-07 00:07, pirms 14 gadiem
Kam vajadzigs shis rezervists,divreiz laukuma ticis pa sezon un vel grib lai izlasee so nem!
, 2010-03-07 00:32, pirms 14 gadiem
sen jau būtu jābeidz ar šito auklēties ! līdzīgi kā basketbolā, ja nav tad nav izlasē spēlētājs
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.