Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Ar sliktu spēli "Selver" komandu uzvarēt nevar"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Ar sliktu spēli "Selver" komandu uzvarēt nevar"
"Lāses" komandas treneri Ainars Cīrulis un Raimonds Vilde
Foto: Romualds Vambuts

„Prieks par komandu, nospēlējām labu spēli. Šodien tikām pāri kritiskajiem brīžiem un nesaplīsām psiholoģiski, kā tas bijis iepriekš,” gandarīts par uzvaru pār Tallinas „Selver” komandu ir „Lāse-R / Rīga” galvenais treneris Raimonds Vilde.

Jau ziņojām, ka „Schenker” volejbola līgas kārtējā mačā SN „Daugava” šovakar par pārsteigumu parūpējās „Lāse-R/Rīga” volejbolisti, kuri piecos setos uzvarēja Igaunijas čempioni un pēdējo gadu „Schenker” līgas uzvarētāju „Selver” komandu – 3:2.

„Bieži gadās, ka vienai kļūdai seko otra, un otrajai trešā. Šodien lielās bedrēs nekritām un parādījām raksturu. Ar sliktu spēli „Selver” uzvarēt nevar. Puiši malači, šodien labi paveica savu darbu. Bija momenti, kad plīsām, taču spēles kvalitāte krasi nekritās. Prieks par katru solīti uz priekšu,” pauda „Lāses” galvenais treneris Raimonds Vilde.

Treneris pauda gandarījumu arī ar jaunā cēlāja Mārča Gulbja progresu, vienlaikus gan piebilstot, ka darba vēl daudz un spēlētājs nekādā gadījumā nedrīkst iedomāties, ka viss jau paveikts. „Progresē! Jāstrādā daudz un dikti. Pirms pāris dienām aprunājāmies un teicu, ka viņš nedrīkst apstāties pie sasniegtā, ir jāturpina štancēt. Bieži jaunie domā, ka nu jau viss ir paveikts. Tieši pretēji, jāstrādā vēl vairāk. Labs puika, uzklausa, ņem vērā un tas ir pats galvenais,” pauda treneris.

Jau rīt „Lāsei” mačs pret „Biolars” komandu. Vaicāts vai pēc šodienas lielās uzvaras komandai nebūs piezagusies eiforija, Vilde ir piesardzīgs, sakot, ka paredz problēmas. „Eiforija būs! Mani sagaida smaga diena (smejas)… Jau pirms spēles mums būs nopietna saruna. Viena spēle nav rādītājs, tādi paši rukši vien esam. Iegūtie punkti šodien bija svarīgi, taču vēl svarīgāka ir gūtā pārliecība, ka neviens nav neuzvarams,” izbaudot šīvakara uzvaras garšu pauž Vilde, taču piebilst, ka rīt viss sāksies no jauna.

Maču pret „Biolars” volejbolistiem „Lāse” aizvadīs rīt Zemgales Olimpiskajā centrā. Tā sākums pulksten 14.00, tiešraide Sportacentrs.com!