Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā šodien Latvijas un Igaunijas čempionu duelis

Jānis Celmiņš

"Schenker" līgā šodien Latvijas un Igaunijas čempionu duelis
"Selver" galvenais treneris Avo Kēls
Foto: etv.ee

„Schenker” volejbola līgā sestdien trīs spēles. Centrālais mačs risināsies Rīgā, SN „Daugava”, kur Latvijas čempionvienība „Lāse-R / Rīga” uzņems Igaunijas čempioni „Selver” komandu. Mača sākums pulksten 18.00.

„Selver” volejbolisti „Schenker” līgā joprojām cīnās bez zaudējumiem. 14 spēlēs pēdējo gadu līga čempioni zaudējuši tikai vienu punktu (mačā pret „TTU”), bet sezonā zaudējuši vien deviņus setus. Pirmajā savstarpējā spēlē „Lāsei” muskuļi bija par mazu, lai pacīnītos kaut par uzvaru kādā no setiem un nācās atzīt „Selver” pārākumu trijos setos – 0:3.

„Selver” šobrīd ir vienīgā „Schenker” līgas komanda, kas startē arī kādā no Eirokausu turnīriem. Aizvadītajā ceturtdienā Tallinā komandai nācās atzīt Lozannas komandas pārākumu (2:3) Izaicinājuma kausa izcīņas pirmajā 1/8 finālā. Vien epizodiski šajā mačā laukumā devās Andrejs Baburovs, kurš guvis pleca savainojumu un, visticamāk, maz spēlēs arī šodien. Viņš tiekot taupīts atbildes mačam Izaicinājuma kausā. Jaunumi no „Lāses” nometnes liecina, ka komanda šovakar būs pilnā sastāvā (dažiem jaunajiem spēlētājiem gan esot nelieli savainojumi) un noteikti vēlēsies pacīnīties ja ne par uzvaru spēlē, tad kādā setā noteikti. Vai tas izdosies, redzēsim jau no pulksten 18.00 SN „Daugava”.

Vēl šodien „Poliurs / Ozolnieki” volejbolisti samēros spēkus ar „Voru”, bet Arts Caics, Lauris Iecelnieks un „Tartu Pere leib” uzņems „Rakveri”. Šo maču sākums jau 17.00.

Vai

  • 12

  • 12

  • 8