Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Krastiņš: "Uz pirmo spēli iesim kā krievi teiktu - s ļista"

Jānis Celmiņš

Krastiņš: "Uz pirmo spēli iesim kā krievi teiktu - s ļista"
Uģis Krastiņš
Foto: rigavolley.com

"Uz Rakveres spēli iesim kā krievi saka s ļista, informācijas par viņiem nav. Ar Pērnavas komandu ir nedaudz vieglāk, dienu iepriekš viņi spēlē ar AVK un viņus noteikti papētīsim," īsi pirms ceturtās "Schenker" līgas sezonas sākuma portālam eSports.lv atzina VK "Rīga/Lāse-R" treneris Uģis Krastiņš.

Jau ziņots, ka "Schenker" līgas jauno sezonu jaunizveidotais Rīgas klubs VK "Rīga / Lāse-R" iesāks ar divām spēlēm savā laukumā (SN Daugava). Pirmajā no tām rīdzinieki sestdien (4. oktobrī) tiksies ar "Aeroc Rakvere" klubu, bet dienu vēlāk viņu pretinieki būs "Parnu" VK volejbolisti.

Īsi pirms sezonas sākuma portāls eSports.lv uz īsu sarunu aicināja VK "Rīga / Lāse-R" treneri Uģi Krastiņu. Treneris pastāstīja par gatavošanās procesu jaunajai sezonai, aizvadītajām pārbaudes spēlēm un jaunumiem klubā.

"Esam aizvadījuši divpadsmit pārbaudes spēles, bet tas vairāk tika darīts ar domu par Eiropas kausiem - galīgi negatavi tam nevaram pieiet. Šajās spēlēs skatījāmies uz kopējo komandas spēli, rezultāts bija otršķirīgs. Gatavi, protams, neesam tādā līmenī kā gribētos, bet domāju, ka septembra beigās arī neviens cits vēl nav gatavs par simts procentiem. Process virzās, trenējamies un gatavojamies. Ja runājam par pirmajām „Schenker” līgas spēlēm, tad uz Rakveres spēli iesim kā krievi saka „s ļista”, informācijas par viņiem nav. Ar Pērnavas komandu ir nedaudz vieglāk. Dienu iepriekš viņi spēlēs pret Armijas volejbola klubu tā, ka šāda tāda informācija būs. Cik saprotu, tad ir atrisināti jautājumi arī par Šmēdiņa un Petrova tā, ka arī viņi spēlēs," pastāstīja Uģis Krastiņš.

Tāpat treneris neslēpa, ka sezonas gaitā kluba varētu parādīties arī kāds ārzemnieks, lai arī lielas pārliecības par to nav. "Mēs kā treneri, vienmēr vēlētos pastiprināt sastāvu. Īstenībā mūsu redzes lokā bija viens brazīlietis, tas būtu bijis spēlētājs ar Čempionu līgas un Polijas čempionāta pieredzi, tā teikt - nopietns spēks. Šobrīd par viņa piesaisti vairs nedomājam. Skatīsimies kopumā pēc situācijas, ja būs nepieciešams papildinājums, domāsim un meklēsim," teica Krastiņš.

Uz jautājumu - kāda doma sastāvā iesaistīt trīs libero pozīcijas spēlētājus, Krastiņš atbildēja - "Sākotnēji jautājums tika risināts citā veidā. Līdz brīdim, kamēr traumu guva Andris (Krūmiņš - aut.) bija divi (arī Ingars Ivanovs - aut.). Mārtiņa (Pļaviņa – aut.) kandidatūra dienas kārtībā parādījās tikai pēc tam, kad Andris guva šo savainojumu un tieši tāpēc situācija ir tāda kāda viņa ir."

Jautāts par Eiropas kausu izlozi, trenris teica - "Izloze ir interesanta. Šobrīd gaidām video no Kijevas, ko mums sūta Gundars Celitāns. Viņa pārstāvētais klubs pārbaudes spēlē tikās ar šo komandu un uzvarēja - 3:0. Es pieļauju, ka tas ir ļoti nopietns klubs, Ukrainas skola ir un paliek Ukrainas skola, bet vienu varu teikt droši - tas nav Itālijas klubs!"

Lūgts salīdzināt "Selver" (ar šo klubu pirmajā Eiropas kausu kārtā būs jāspēlē "ELVI / Kuldīga" komandai) un "Lokomotiv" klubus, Krastiņš bija izvairīgs - "Grūti teikt, "Selver" ir mums visiem labi zināma komanda. Salīdzinājumā ar pagājušo sezonu viņiem nomainījies tikai diagonāles pozīcijas spēlētājs, turklāt pret labu diagonāli. Kuldīgai "Selver" noteikti nav nekāda dāvana!"

     [+] [-]

, 2008-10-03 19:09, pirms 16 gadiem
kā ta atrisinājās Šmēdiņa un Petrova lietas..??

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 20:02, pirms 16 gadiem
Heffer rakstīja: kā ta atrisinājās Šmēdiņa un Petrova lietas..??
Gan viens, gan otrs spēlēs Rīgā!