Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "DU" un "Biolars" var koncentrēties Latvijas čempionātam, ''Ozīši'' pieveic ''Lāsi''

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"DU" un "Biolars" var koncentrēties Latvijas čempionātam, ''Ozīši'' pieveic ''Lāsi''
Vitālijs Cinne un Andris Krūmiņš
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Aizvadītas Schenker volejbola līgas ceturtdaļfināla spēles. ''Poliurs/Ozolnieki'' spēja atspēlēties no 0:2, pārspējot ''Lāse-R/Rīga'' piecos setos, bet diviem Latvijas klubiem nācās piedzīvot sagrāves - "DU" kapitulēja "Selver", bet "Biolars" bija bezpēcīgi pret Pērnavas vienību.

Daugavas sporta namā ‘’Lāse-R/Rīga’’ uzņēma ‘’Poliurs/Ozolnieki’’ komandu. Spēles pirmos divus setus uzvarēja rīdzinieki – 25:20, 25:22. ‘’Ozīši’’ negrasījās padodies un uzvarēja trešo setu ar rezultātu 27:25.Ceturtais sets bija ļoti līdzīgs, tomēr izraut uzvaru tajā spēja viesi (27:25). Izšķirošajā setā ‘’ozīši’’ jau uzvarēja pārliecinošāk – 15:10.

"Daugavpils Universitātes" volejbolisti savu skatītāju priekšā cerēja pārsteigt līgas spēcīgāko komandu "Selver", bet ne uz ko vairāk kā vienu līdzvērtīgu setu daugavpilieši nebija spējīgi. Zaudējums trīs setos - 20:25, 15:25, 18:25.

Daugavpils Olimpiskajā centrā tribīnes pilnīgi noteikti nelūza no pārpilnības, bet gandrīz 200 skatītāji tomēr savācās. Daļa no viņiem ar interesi vēroja daugavpilieša Denisa Petrova sniegumu "Selver" rindās. Uzreiz jāsaka, ka cēlāju duelī Petrovs bija pārāks par "DU" saspēles vadītāju Andri Krūmiņu. Arī blokā un servē igauņiem pārsvars bija liels, bet visvairāk apbēdināja daugavpiliešu pagalam nevarīgā servju uzņemšana, kā arī lielais pieļauto kļūdu skaits. Labās epizodes ātri vien aizmirsās, jo uzreiz sekoja kāda rupja kļūda.

Runājot par cīņas gaitu, reālas izredzes uzvarēt kādā setā mājiniekiem bija tikai spēles sākumā. "Selver" pirmajā setā nekādus brīnumus nerādīja, pie tam bieži vien arī kļūdījās. Visa seta garumā daugavpilieši no visiem atpalika 1-2 punktus, bet galotnē piekāpās - 20:25. Mača gaitā Edgars Savickis pat nomainīja Edgaru Toču pret Rihardu Puķīti, kā arī Krūmiņu pret Lavrenovu, bet tas mača ritējumu būtiski nemainīja. "Selver" demonstrēja pārliecinošu sniegumu, neradot šaubas par savu pārākumu. Tikai tajā brīdī, kad igauņi uz laukuma sūtīja rezervistus ritēja līdzīga cīņa. Sanākušie skatītāji sāka pamest tribīnes jau labu laiku pirms mača beigām.

Mazliet labāku iespaidu atstāja cita Latvijas komanda "Biolars", kas savā laukumā uzņēma "Parnu". Pirmajā setā mājinieki uzvarēja ar 25:20, bet otrajā piekāpās ļoti sīvā cīņā - 24:26. Arī turpinājumā "Biolars" ar visiem cīnījās kā līdzīgs ar līdzīgu, bet no zaudējuma neizdevās izvairīties - 17:25, 21:25.

Visgraujošāko zaudējumu piedzīvoja "TTU", kas bez variantiem piekāpās "Pere Leib" - 12:25 19:25 14:25. Uzvarētājiem desmit punktus guva Lauris Iecelnieks.

Izmantotie resursi:
volley.ee

  -1 [+] [-]

, 2011-03-04 07:41, pirms 13 gadiem
Nu nez, es mosh esmu pārāks liels optimists, taču skatoties kā Parnu spēlē, tas ir pa viļņiem, varbūt tomēr kāds brīnums arī var notikt!

     [+] [-]

, 2011-03-04 08:31, pirms 13 gadiem
Latvijas volejbols pilnīgā anusā.

     [+] [-]

, 2011-03-04 08:39, pirms 13 gadiem
Malači Oži! Nepadevās!

     [+] [-]

, 2011-03-04 10:33, pirms 13 gadiem
eatm rakstīja: Nu nez, es mosh esmu pārāks liels optimists, taču skatoties kā Parnu spēlē, tas ir pa viļņiem, varbūt tomēr kāds brīnums arī var notikt!
Brīnumi nebūs! Biolaram ir viena liela nelaime, kad viņi pierauj rezultātu, jeb izvirzās vadībā, ieslēdzas viņiem kaut kāds tā turpināsies klikšķis un viņi aizmirst cinīties ar 110% līdz galam. Jau kuro reizi svarīgus setus zaudējot ar 2 punktu starpību. Vakardienas spēlē, ja otro setu būtu vinnējuši, būtu vinnējuši visu spēli. Mana prognoze otrai spēlei 3-1 Parnu labā.
Ozolnieki malači! Riktīgi nervu kutinātāji. Prognoze otrai spēlei 3-0 Ozolnieku labā.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-04 11:47, pirms 13 gadiem
Es ar gribētu komentēt, bet laukos jau nevar redzēt tās spēles ne pa TV ne internetā, tad par kādu vilejbola popularitātes celšanu var runāt. Nesaprotu arī komandu sponsorus, tā taču ir tīrā labdarība, jo no reklāmas viedokļa atpakaļ nenāk ne santīms!