Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Komandai pietrūkst līdera – kārtīga veča"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Komandai pietrūkst līdera – kārtīga veča"
Raimonds Vilde
Foto: Renārs Buivids

Pēc uzvaras pār „Biolars” komandu "Schenker" Latvijas volejbola čempionāta pusfināla sērijas otrajā spēlē sarunā ar portālu Sportacentrs.com pārdomās dalījās "Lāse-R" galvenais treneris Raimonds Vilde.

Jau ziņojām, ka "Schenker" Latvijas volejbola čempionātā šodien "Lāse-R" volejbolisti izbraukumā ar 3:1 (24:26, 26:24, 25:13, 25:21) pārspēja volejbola klubu "Biolars", sērijā līdz divām uzvarām panākot līdzsvaru – 1:1. Pēc spēles uz abām pirmajām spēlēm atskatījās Raimonds Vilde – „Lāse-R / Rīga” galvenais treneris. Tāpat viņš pauda viedokli, kāpēc komandai šī sezona ir tik neveiksmīga.

„Pirmajā sērijas spēlē mēs izskatījāmies tādi, kādi mēs esam savā sliktākajā izskatā. Kāpēc tā, tas ir pārāk apjomīgs jautājums, jārokas ļoti dziļi.” to Raimonds Vilde šodien darīt nevēlējās. „Šodien nospēlējām krietni labāk un parādījām, ka varam, ja gribam. Pirmajā spēlē neizpildījām konkrētas lietas, kuras bijām sarunājuši pirms spēles. Blokā bija pilnīgas auzas,” piebilda „Lāses” treneris.

Viņš izcēla vienu trūkumu, kas komandai šosezon komandai traucē demonstrēt labāku sniegumu. „Mums pietrūkst viena līdera – kārtīga veča, kurš komandai grūtos brīžos varētu visus savākt gan laukumā, gan ģērbtuvēs. Pat ne tik daudz ar spēli, vairāk – raksturu. Gribētos ticēt, ka to var ieaudzināt, bet viegli nav. Grūtos brīžos viens skatās uz otru – tu neizdarīji to un to. Meklējam vainīgos, šādi nedrīkst būt. Pēc pāris kļūdām visi nolaiž rokas. Nav viens, kurš pateiktu – dod man iesitīšu,” pauda Vilde.

Tāpat treneris atzina, ka pietrūkst Artjoma Andiļevko, kurš apslimis un nepalīdzēs komandai arī rīt sērijas trešajā spēlē rīt. Sērijas izšķirošā spēle rīt plkst. 17:00 notiks Daugavas sporta namā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-03 03:43, pirms 13 gadiem
Būt par treneri, protams, nav viegli, bet Lāsei arī pietrūkst kārtīgs treneris. Vilde varbūt nav slikts treneris, bet arī labs viņš nav. Trenerim arī ir pa spēkam savākt komandu psiholoģiski, nevajag nemaz kārtīgu veci.

Lai izdodas parādīt skaistu volejbolu.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-03 06:18, pirms 13 gadiem
Lāses vietā es nopirktu divus eiropas līmeņa večus un pārējos audzinātu par velti spēlējošos jauniešus! Neticu ka pa visu nacionālo līgu nav ko paņemt! Vai arī pāris krievus, tiem rakstura netrūkst!

     [+] [-]

, 2011-04-03 12:10, pirms 13 gadiem
Zhils rakstīja: Būt par treneri, protams, nav viegli, bet Lāsei arī pietrūkst kārtīgs treneris. Vilde varbūt nav slikts treneris, bet arī labs viņš nav. Trenerim arī ir pa spēkam savākt komandu psiholoģiski, nevajag nemaz kārtīgu veci.

Lai izdodas parādīt skaistu volejbolu.
Tieši tā. Vēl jo vairāk volejbolā treneris visu laiku turpat vien metra attālumā ir. Viņš var "vākt" komandu, neatejot no kases.

Otrkārt, publiski paziņot, ka paša komandai nav rakstura, nav veču, tad tie spēlētāji tādi bezrakstura puskoka lēcēji sanāk. Bučot pakaļu spēlētājiem nevajag, bet presei stāstīt, ka visi tādi pamīksti un vaino viens otru, nolaiž rokas utt tas psiholoģisko klimatu komandā neuzlabos.