Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Meitenēm devītā, puišiem 19. vieta Pasaules U-19 čempionātā

Jānis Celmiņš

Meitenēm devītā, puišiem 19. vieta Pasaules U-19 čempionātā
Anete Krastiņa (no kreisās) un
Zita Freidenfelde
Foto: fivb.com

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Kristaps Birzulis / Andrejs Jekimovs un Zita Freidenfelde / Anete Krastiņa ar attiecīgi izcīnītajām 19. un 9. vietām noslēguši savu dalību Pasaules U-19 čempionātā pludmales volejbolā, kas šajā nedēļā risinās Nīderlandes pilsētā Hāgā.

Jau ziņojām, ka turnīru gan Birzulis / Jekimovs, gan Freidenfelde / Krastiņa ceturtdien iesāka ar diviem zaudējumiem (katrs).

Šodien apakšgrupas trešajā spēlē puiši bija spiesti kapitulēt vēl vienu reizi. Birzulis / Jekimovs piektdien piekāpās arī Eglzēram / Koraimanam (0:2) un bija spiesti samierināties ar 19. vietu.

Meitenes savukārt spēja izcīnīt uzvaru pēdējā apakšgrupas spēlē pār spānietēm Korolu / Laboto (2:0) un nodrošināja vietu sacensību "play-off" fāzē, kur diemžēl jau pirmajā kārtā atzina Menegati / Gonelli (Itālija) pārākumu ar 0:2 (14:21, 15:21) un izcīnīja 9. vietu.

Izmantotie resursi:
fivb.com