Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Meitenēm devītā, puišiem 19. vieta Pasaules U-19 čempionātā

Meitenēm devītā, puišiem 19. vieta Pasaules U-19 čempionātā
Anete Krastiņa (no kreisās) un
Zita Freidenfelde
Foto: fivb.com

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Kristaps Birzulis / Andrejs Jekimovs un Zita Freidenfelde / Anete Krastiņa ar attiecīgi izcīnītajām 19. un 9. vietām noslēguši savu dalību Pasaules U-19 čempionātā pludmales volejbolā, kas šajā nedēļā risinās Nīderlandes pilsētā Hāgā.

Jau ziņojām, ka turnīru gan Birzulis / Jekimovs, gan Freidenfelde / Krastiņa ceturtdien iesāka ar diviem zaudējumiem (katrs).

Šodien apakšgrupas trešajā spēlē puiši bija spiesti kapitulēt vēl vienu reizi. Birzulis / Jekimovs piektdien piekāpās arī Eglzēram / Koraimanam (0:2) un bija spiesti samierināties ar 19. vietu.

Meitenes savukārt spēja izcīnīt uzvaru pēdējā apakšgrupas spēlē pār spānietēm Korolu / Laboto (2:0) un nodrošināja vietu sacensību "play-off" fāzē, kur diemžēl jau pirmajā kārtā atzina Menegati / Gonelli (Itālija) pārākumu ar 0:2 (14:21, 15:21) un izcīnīja 9. vietu.

Izmantotie resursi:
fivb.com


Latvijas valstsvienības volejboliste Anija Jurdža uzbrukumā spēlē pret Somijas komandu. Foto: CEV
3

Latvietes pret Somiju iekrampējas divos no četriem setiem

Latvijas valstsvienība pēdējā spēlē Eiropas volejbola Sudraba līgā sievietēm Budapeštā ar 1-3 (14:25, 18:25, 25:22, 22:25) zaudēja vienai no turnīra spēcīgākajām komandām – Somijai.
Marta Levinska (pa vidu). Foto: LVF

Latvijas volejbolistes trīs setos kapitulē Sudraba līgas favorītēm ungārietēm

Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā Eiropas Sudraba līgas spēlē ar 0-3 samierināties nācās Latvijas izlases volejbolistēm, kuras piekāpās vienām no turnīra favorītēm ungārietēm.
Kristians Fokerots. Foto: Artūrs Stiebriņš, CEV
30

Volejbolists Fokerots trīsreiz izlaidis dopinga kontroli, draud diskvalifikācija

19 gadus vecais pludmales volejbolists un zāles volejbolists Kristians Fokerots trīsreiz nav bijis pieejams dopinga kontrolieriem, vēstīts Latvijas Televīzijas raidījumā "Sporta studija".