Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Isinbajeva: "Labot rekordus bija mans ikdienas darbs"

Isinbajeva: "Labot rekordus bija mans ikdienas darbs"
Jeļena Isinbajeva
Foto: AFP

Olimpiskā čempione un pasaules rekordiste kārtslēkšanā Jeļena Isinbajeva savu pasaules čempionātā Berlīnē piedzīvoto fiasko saista ar pārāk lielu pašpārliecinātību.

"Es vienkārši domāju, ka izcīnīšu kārtējo čempiones titulu, labojot kārtējo pasaules rekordu. Tas man bija kā ikdienas darbs," stāsta Isinbajeva, kura pašlaik viesojas Cīrihē. "Man pat nebija sajūtas, ka es ar kādu sacenšos."

27 gadus vecā Isinbajeva iepriekšējā nedēļā Berlīnes Olimpisko stadionu pameta asarās, nespējot realizēt nevienu no trim lēcieniem. Par pasaules čempioni kļuva poliete Anna Rogovska.

"Es biju pārāk pašpārliecināta. Man šķita, ka viss tāpat vienkārši notiks. Zaudēju koncentrēšanās spēju un pārāk atslābinājos. Pirms Berlīnes man uzvaras nešķita nekas īpašs, tās man praktiski neko nenozīmēja, taču tagad es tās novērtēju vairāk. Ir jauki, ka man beidzot kāds atgādināja, ka sports ir sports un var notikt arī kas neparedzēts," tā Jeļena Isinbajeva.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs: Reinis00
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BookiesNightmare
Slēpts komentārs: girts1

  +1 [+] [-]

, 2009-08-28 10:33, pirms 15 gadiem
Лучшая и ниипёт =)

  +2 [+] [-]

, 2009-08-28 12:14, pirms 15 gadiem
no nepareizā rakursa bilde

paškritika ir laba lieta, cerams, ka mācīsies no kļūdām

     [+] [-]

, 2009-08-28 12:57, pirms 15 gadiem
Autors mazliet kļūdījies- ja viņš grib, lai kāds arī izlasa pašu rakstu, tad viņam nevajadzēja likt šito bildi.
Pagājšreiz, kad bija ielikta ši bilde par pašu rakstu nebija gandrīz neviena komenta- tagad atkārtojas gandrīz tas pats!