Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Hartings: "Gribu, lai diska mešana visiem asociējas ar mani"

Jānis Pārums

Hartings: "Gribu, lai diska mešana visiem asociējas ar mani"
Roberts Hartings
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules čempions diska mešanā Roberts Hartings pāris mēnešus pēc triumfa savā dzimtenē pastāstījis kā mainījusies viņa dzīve pēc tā, kā arī atklājis šo to par savu ģimeni un nākotnes mērķiem sportā.

"Mana dzīve pēc uzvaras pasaules čempionātā nav krasi mainījusies, lai gan tagad par mani zina vairāk ļaužu. Nākas nedaudz piedomāt pie tā, ko daru un kā izskatos," atzina Hartings. "Panākumu cena ir paškontrolē. Par uzvarām esmu saņēmis naudu, taču tā nav pati būtiskākā lieta dzīvē."

"Mani vecāki, kas savulaik nodarbojās ar lodes grūšanu, palīdz man kā var. Viņi ir ļoti pacietīgi. Viņu atbalsts man dod papildus spēku. Mans brālis Kristofs arī ir talantīgs diska metējs, taču ar talantu vien nepietiek. Vai viņš varētu mani uzvarēt sektorā? Ar tādu ķermeni kāds ir viņam – jā, bet ar tādu galvu – nē. Kristofs ir pārāk pašpārliecināts," Hartings pastāstīja par saviem vistuvākajiem cilvēkiem.

"Mans mērķis ir panākt, lai neviens nevarētu pateikt vārdu "disks" nepieminot Roberta Hartinga vārdu. Izdarīšu visu, lai tā arī būtu. Ja vajadzēs sasniegt pasaules rekordu, lai to paveiktu – lai notiek," piebilda Hartings.

Izmantotie resursi:
rusathletics.com

  +1 [+] [-]

, 2009-10-31 13:13, pirms 14 gadiem
zīmulis

     [+] [-]

, 2009-10-31 13:38, pirms 14 gadiem
katrs zīmulis reiz salūzt... un tad viņu drāž...

     [+] [-]

, 2009-10-31 13:56, pirms 14 gadiem
Hartings mani tiešām patīkami pārsteidza un pārspēja "zīmulīgo" Kanteru, kurš bija sasolījis nezin kādus tur rekordus
Bet, kad saku disks, vienmēr domāju Larss Rīdels Varbūt arī Hartings kādu dienu kļūs par tādu pat leģendu kā viņa slavenais tautietis.