Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Slovākijas soļotāju pēc finiša 35 kilometros sagaida bildinājums

Emils Ozerinskis

Slovākijas soļotāju pēc finiša 35 kilometros sagaida bildinājums
Dominiks Černijs un Hana Burzalova netika pie medaļas, bet izcīnīja dzīves uzvaru. Foto: Reuters/Scanpix

Romantika nav mirusi arī augstākā līmeņa sporta sacensībās! Ceturtdienas rītā Budapeštā norisinājās pasaules vieglatlētikas čempionāta 35 kilometru soļojumi. Slovākijas sportiste Hana Burzalova pēc nedaudz vairāk kā trīs trasē pavadītām stundām iesoļoja finišā, kur viņu ar saderināšanās gredzenu gaidīja vīriešu sacensībās pusstundu iepriekš finišējušais Dominiks Černijs.

25 gadus vecais slovāku soļotājs Dominiks Černijs vīriešu sacensībās ieguva 19. vietu, 35 kilometrus nosoļojot ar rezultātu 2:32,56, kas bija sportista personīgais rekords šajā distancē. Lielāko uzvaru Černijs šajā dienā izcīnīja gan pusstundu vēlāk. Pēc teju 30 minūtēm finišā iesoļoja Černija tautiete Hana Burzalova, kura ar laiku 3:02,47 uzrādīja savu sezonas labāko rezultātu un ieguva 28. vietu sieviešu konkurencē.

Pirms Burzalova šķērsoja finiša līniju, aiz distances beigu svītras uz ceļgala nometās Černijs, kurš sagaidīja 22 gadus vecos Burzalovu ar saderināšanās gredzenu. Slovāku soļotāja piekrita bildinājumam, pārim metoties vienam otra apskāvienos un skūpstos.

35 kilometru soļojumā piedalījās Latvijas soļotājs Arnis Rumbenieks, kurš vīriešu konkurencē ieņēma priekšpēdējo vietu no 33 finišu sasniegušajiem sportistiem. Deviņi vīru cīņu dalībnieki distances gaitā izstājās, bet pieci tika noņemti no trases skriešanas dēļ. Dāmu sacensībās līdz finišam aizsoļoja 36 sportistes, astoņas izstājās distances gaitā, bet divas soļotājas pievīla tehniskais izpildījums un brīdinājumu normas pārsniegšana.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-26 02:21, pirms 8 mēnešiem
LABS!

  -1 [+] [-]

, 2023-08-26 11:53, pirms 8 mēnešiem
skatos, tviteris pilns ar lezbiešu gaudam par "agresīvo" bildinājumu

     [+] [-]

, 2023-08-26 16:38, pirms 8 mēnešiem
Stulbi!
Nedot atvilkt elpu cilvēkam, pēc 3 stundu skrējiena, cilvēks aizelsies, nosvīdis, noguris, tur uzbāzties ar savu bildinājumu!
Es tādā brīdī neko tādu nedarītu!

     [+] [-]

, 2023-08-28 00:40, pirms 8 mēnešiem
oxa rakstīja: Stulbi!
Nedot atvilkt elpu cilvēkam, pēc 3 stundu skrējiena, cilvēks aizelsies, nosvīdis, noguris, tur uzbāzties ar savu bildinājumu!
Es tādā brīdī neko tādu nedarītu!
Un vēl tas skūpsts uz lūpām...!!! Te prasās pēc mūža diskvalifikācijas, un abiem!