Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

eSports.lv aptaujas rezultāti: Finālā divi vai trīs mūsu šķēpmetēji

Jānis Celmiņš

eSports.lv aptaujas rezultāti: Finālā divi vai trīs mūsu šķēpmetēji
Vadims Vasiļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Pēc neilga brīža Berlīnē sāksies pasaules čempionāta šķēpmešanas kvalifikācijas sacensības. Šajā sakarā portāls eSports.lv saviem lasītājiem uzdeva arī aptaujas jautājumu - cik no Latvijas šķēpmetējiem iekļūs PČ finālā?

Berlīnē Latvijas krāsas pārstāv trīs šķēpmetēji – Ainārs Kovals, Vadims Vasiļevskis un Ēriks Rags. A grupā no mūsējiem startē Ainārs Kovals un Ēriks Rags, bet B grupā metīs Vadims Vasiļevskis.

Gandrīz puse (49 procenti) aptaujā piedalījušies portāla eSports.lv lietotāju uzskata, ka finālā vajadzētu iekļūt diviem no trim mūsu šķēpmetējiem, bet 31 procents respondentu ir bijuši vēl lielāki optimisti, prognozējot visu trīs Latvijas šķēpmetēju dalību sacensību finālā.

13 procenti uzskata, ka finālā spēs iekļūt tikai viens no mūsējiem, bet tikai septiņi procenti ir pesimisti, prognozējot, ka finālā neiekļūs neviens no latviešiem.

Atgādinām, ka finālā iekļūs tie,, kas sasniegs 82 metru atzīmi, vai 12 labākie abu grupu summā.

eSports.lv aptauja

Cik no Latvijas šķēpmetējiem iekļūs PČ finālā?

Atbilde%
Neviens7 %
Viens13 %
Divi49 %
Trīs31 %

Aptaujā piedalījās 846 respondenti