Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Basketbolisti piedalīsies maratonā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Basketbolisti piedalīsies maratonā
Edgars Šneps
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Svētdien, 17. maijā, notiekošajā Nordea Rīgas maratonā savu dalību ir pieteikusi arī Latvijas Basketbola savienības (LBS) komanda. Basketbola komandā startēs dažādu valstsvienību spēlētāji un treneri, kā arī LBS funkcionāri.

Uz starta maratonā izies Nacionālās vīriešu basketbola valstsvienības un grieķu kluba ''Egaleo'' BC spēlētājs Raimonds Gabrāns, ilggadējs valstsvienības spēlētājs, tagad Nacionālās vīriešu valstsvienības trenera asistents Edmunds Valeiko, bijušais Latvijas vīriešu valstsvienības kapteinis, tagad LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps, Nacionālo valstsvienību fiziskās sagatavotības treneris, Latvijas rekordists 400 metru barjerskrējienā un olimpisko spēļu dalībnieks Viktors Lācis, nodibinājuma ''Eiropas Čempionāts basketbolā sievietēm 2009'' valdes priekšsēdētājs Viesturs Neimanis kopā ar čempionāta talismanu Baniju un čempionāta patronesi, dziedātāju Ellu.

Basketbola komandu kuplinās arī Nacionālo jauniešu basketbola valstsvienību spēlētāji, to skaitā, šogad pieaugušo izlasē gaisu apostījušās, Anete Šteinberga un Kristīne Vītola.

Informāciju sagatavoja:
LBS

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-14 13:56, pirms 15 gadiem
Paskatījos dalībnieku sarakstā (https://www.rigasmaratons.lv/search.aspx) un vismaz Šneps skries tikai minimaratonu, bet toties uzreiz ar 3 numuriem