Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Karabeško neiekļūst finālā

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Karabeško neiekļūst finālā
Mārtiņš Karabeško

Augstlēcējs Mārtiņš Karabeško pasaules čempionātā vieglatlētikā junioriem Bidgoščā (Polija) augstlēkšanas kvalifikācijas sacensībās ir pārvarējis divu metru un desmit centimetru augstumu, ar ko nebija pietiekami, lai kvalificētos finālam.

Pirmos divus augstumus (2.00 un 2.05m) Karabeško pārvarēja uzreiz ar pirmo piegājienu, bet 2.10 metrus Mārtiņš pārvarēja tikai ar trešo mēģinājumu. Nākamais augstums - 2.14 metri - nepadevās nevienā no trīs piegājieniem, tādēļ Mārtiņam sacensībās ir beigušās.

Ar divu metru un desmit centimetru rezultātu sportists ierindojās devītajā vietā savā kvalifikācijas grupā un 18. vietā kopvērtējumā.

Lai kvalificētos finālam, sportistiem vajadzēja pārvarēt 2.19 metru augstumā novietoto latiņu vai arī iekļūt starp labākajiem 12 sportistiem pēc rezultāta. Mārtiņa Karabeško personīgias rekords ir divi metri un 15 centimetri, bet šoreiz būtu pieticis ar 2.14 metru augstumu, lai rītvakar varētu startēt finālsacensībās.

Kārlis Evertovskis no Bidgoščas (Polija).

     [+] [-]

, 2022-03-25 09:55, pirms 2 gadiem
Lupata