Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Evertovskis

Karabeško neiekļūst finālā

Karabeško neiekļūst finālā
Mārtiņš Karabeško

Augstlēcējs Mārtiņš Karabeško pasaules čempionātā vieglatlētikā junioriem Bidgoščā (Polija) augstlēkšanas kvalifikācijas sacensībās ir pārvarējis divu metru un desmit centimetru augstumu, ar ko nebija pietiekami, lai kvalificētos finālam.

Pirmos divus augstumus (2.00 un 2.05m) Karabeško pārvarēja uzreiz ar pirmo piegājienu, bet 2.10 metrus Mārtiņš pārvarēja tikai ar trešo mēģinājumu. Nākamais augstums - 2.14 metri - nepadevās nevienā no trīs piegājieniem, tādēļ Mārtiņam sacensībās ir beigušās.

Ar divu metru un desmit centimetru rezultātu sportists ierindojās devītajā vietā savā kvalifikācijas grupā un 18. vietā kopvērtējumā.

Lai kvalificētos finālam, sportistiem vajadzēja pārvarēt 2.19 metru augstumā novietoto latiņu vai arī iekļūt starp labākajiem 12 sportistiem pēc rezultāta. Mārtiņa Karabeško personīgias rekords ir divi metri un 15 centimetri, bet šoreiz būtu pieticis ar 2.14 metru augstumu, lai rītvakar varētu startēt finālsacensībās.

Kārlis Evertovskis no Bidgoščas (Polija).


, 2022-03-25 09:55, pirms 2 gadiem
Lupata
Elīza Kraule. Foto: riceowls.com

Kraule uzvar NCAA konferences čempionātā septiņcīņā

LETA. Latvijas vieglatlēte Elīza Kraule sestdien uzvarēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) "The American" konferences čempionātā septiņcīņā.
Kristīne Blaževiča. Foto: Texas T&F/XC

Blaževiča kļūst par NCAA konferences čempioni septiņcīņā

LETA. Latvijas vieglatlēte Kristīne Blaževiča piektdien kļuva par Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) "Big 12" konferences čempioni septiņcīņā.
Rolands Štrobinders. Foto: Guntis Bērziņš.

Štrobinders sezonu sāka ar 3. vietu Dubaijā, Glazeram 4:16 jūdzē Lielbritānijā

Aizvadītās nedēļas nogalē vairāki Latvijas vieglatlēti startējuši ārzemēs. Rolands Štrobinders jauno sezonu sācis ar 77.87m tālu šķēpa metienu Dubaijā un 3. vietu, Lielbritānijā Roberts Glazers jūdzi noskrējis 4:16, bet Ieva Turķe ASV