Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

Reklāma: Biosteel sporta uzturs hokejistiem

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Reklāma: Biosteel sporta uzturs hokejistiem
Aleksejs Širokovs izvēlas Biosteel

BIOSTEEL” sporta uzturs, pirmkārt, radīts profesionāliem sportistiem, kuri savos treniņos izmanto dažādas intensitātes fizisko slodzi, nevis, kā ierasts, orientēts uz bodībildingu

Daudzi NHL un KHL hokejisti, NBA basketbolisti, NFL futbolisti, profesionāli golfa spēlētāji, citi sportisti un pat olimpiskie čempioni izvēlas un aktīvi lieto „BIOSTEEL” sporta uzturu, jo šobrīd dabīguma un efektivitātes ziņā tam nav analoga. Proteīnu maisījums „ADVANCED RECOVERY FORMULA” .

Pateicoties īpašajam „HIGH PERFORMANCE SPORTS DRINK” sastāvam – precīzai aminoskābju attiecībai, elektrolītiem, organiskajām minerālvielām un B grupas vitamīniem –, sporta uzturs uzlādē jūsu ķermeni ar enerģiju un cīnās ar nogurumu un spēku izsīkumu. Ar „HIGH PERFORMANCE SPORTS DRINK” jūs sasniegsiet maksimālu produktivitāti gan sportā un jebkurās citās fiziskajās aktivitātēs, gan arī darbā.

Visi BIOSTEEL produkti ir dabīgi (bez „ķīmijas”) un nekaitīgi pat bērniem. Kanādā šāda veida sporta uztura lietošana tiek praktizēta no 10 gadu vecuma, ja vecāki izlemj, ka bērni ar sportu nodarbosies profesionāli.
BIOSTEEL BALTIC komanda ir tadi profesionaļu speletaji ka: Pjotrs Saslivijs,Georgijs Pujacs,Kristaps Sotnieks,Koba Jass,Maksims Širokovs ,Aleksejs Širokovs,Oskars Bartulis ,Ainars Juškevičs un Florbola komanda ULBROKA/FS Master ka ari profesionaļi un amateri no Volejbola,Golfa,Futbola,Hokeja,Boksa,Fitcrosa un citiem sporta veidiem.

BIOSTEEL SPORTS SUPPLEMENTS komanda ir profesionaļu sportisti no : NHL,KHL,NBA, NFL futbolisti, profesionāli golfa spēlētāji, citi sportisti un pat olimpiskie čempioni izvēlas un aktīvi lieto „BIOSTEEL” sporta uzturu, jo šobrīd dabīguma un efektivitātes ziņā tam nav analoga.
BIOSTEEL BALTIC aktīvi atbalsta sporta turnīrus ka ari pedalas jaunās paaudzes sportistu sponsorēšana .

ADVANCE RECOVERY FORMULA Priekšrocības:
- izgatavots no augstākās kvalitātes organiskajām sastāvdaļām;
- dabīgs, nesatur „ķīmiju”;
- nesatur lipekli;
- paātrināti atjauno muskuļu šķiedras pēc fiziskas slodzes un starp treniņiem un sacensībām;
- veicina muskuļu masas palielināšanos, taukaudu samazināšanos un fiziskās formas uzlabošanos;
- stimulē barības vielu uzsūkšanos;
- nostiprina imūnsistēmu un uzlabo zarnu trakta darbību;
- sportisti, kas lieto šo piedevu, bez problēmām iztur negaidītus dopinga testus.

Raksturojums:
- apmēram 19-36 porcijas;
- šokolādes un vaniļas garša;
- svars: 1,36 kg.

HIGH PERFORMANCE SPORTS DRINK

Priekšrocības:

- dabīgs, nesatur „ķīmiju”;
- nesatur cukuru, lipekli un glutēnu;
- palīdz sasniegt maksimālu koncentrēšanās līmeni un uzlādē ar enerģiju;
- samazina iespējamos muskuļu šķiedru plīsumus;
- stimulē muskuļu atjaunošanos;
- atbalsta imūnsistēmu fiziskas slodzes un stresa periodā;
- uzlabo un paātrina sniegumu treniņu, spēļu, sacensību vai darba procesā;
- sportisti, kas lieto šo piedevu, bez problēmām iztur negaidītus dopinga testus;
- piemērots diabētiķiem un vegāniem.

Raksturojums:

- apmēram 30-60 porciju;
- ogu garša;
- svars: 0,375 kg.

Vairāk par Biosteel sporta uzturu ŠEIT

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 14:42, pirms 9 gadiem
Izlasīju reklāmrakstu, likās, ka vienkārši cilvēki steigušies un vispārējā eiforijā par savu produktu muļķības sarakstījuši (tai skaitā pieļāvuši ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdas).

Iegāju lapā, lai apskatītos ko tad patiešām viņi piedāvā, jo cerēju ieraudzīt kaut ko patiešām interesantu. Diemžēl, bet nekas tāds netika ieraudzīts.

P.S.
Piebilde, ka bodibilderu uztura bagātinātāji esot savādāki un paredzēti kaut kādai konkrētai slodzei vispār ir murgs. Protams, ka iesācēji uzķersies, taču tad jāraksta virsrakstā nevis "Reklāma", bet "Lohu ķeršana".

  -1 [+] [-]

, 2014-12-25 14:59, pirms 9 gadiem
Pat beerni jau tiek vilkti iekshaa shajaa netiirajaa biznesaa....

     [+] [-]

, 2014-12-25 15:18, pirms 9 gadiem
fans81 rakstīja: Pat beerni jau tiek vilkti iekshaa shajaa netiirajaa biznesaa....
Bizness kā tāds ir tīrs, jo tajās pašās bērnu sausajās putrās ko dod sīkajiem ir ļoti līdzīga ideja, tikai sastāvs nedaudz citāds (sīkajiem nevajag tik daudz olbaltumvielu, taču vajag daudz vairāk ogļhidrātu, tāpēc tur arī ir par labu hidrātiem sastāvs, bet tas neko nemaina).

Cita lieta, ka pilnīgi parastu, ne ar ko ne labāku vai sliktāku produktu cenšas nostādīt pret "bodibildinga slodžu" (vēl aizvien smieklīgi) uztura bagātinātājiem, uzliek neadekvātu cenu un izdomā kaut kādu storiju.

Nemaz nerunājot par pašu produktu lietderību. Piemēram, te runā par kaut kādu īpašo aminoskābju attiecību.
1) Lai tā patiešām būtu unikāli atbilstoša, vajag zināt kas KATRAM ATSEVIŠĶAM ATLĒTAM trūkst un izejot no tā, taisīt blendu.
2) Proteīna dalīšana aminoskābēs ir tikai un vienīgi priekš cenas uzsišanas. Ir ļoti maza saujiņa PRO sportistu, kam to vajag (tb pat no visiem PRO sportistiem smagi mazākajai daļai tās reāli ir vajadzīgas, nemaz nerunājot par amatieriem).
3) Aminoskābju sadalīšana paver nenormālas iespējas produkta "palētināšanai", saberot lētās aminoskābes.
4) Paskatoties ražotāju lapā, nekur nav norādīts katras aminoskābes daudzums. Ir tikai blenda nosaukums un sastāvdaļas. TAČU, pat ja pieņemam, ka ar šādu info ir gana, tad nesanāk nekas ok... tajā performance energy drink tās pašas BCAA amino Leicīns un Izoleicīns ir pirmajās vietās (tātad to ir visvairāk), bet Valīns - pēdējā. Lai gan zināms, ka normālam blendam Leicīna daudzums var variēt, bet Valīnam un Izoleicīnam būtu ļoti svētīgi būt attiecībā 1:1. Savukārt, ja ražotāji apgalvos, ka tā arī ir, tas nozīmē, ka arī taurīns, glutamīns utt. pavisam ne tās vajadzīgākās amino ir tikpat cik iepriekš minētās, kas savukārt tieši norāda uz iepriekšējā punktā aprakstītajām darbībām.
5) Tāpat lielīšanās ar B grupas vitamīniem. Tos organisms neuzkrāj, tāpēc tos tiešām ir jāēd katru dienu, BET - tie ir VISUR. Tas ir lēts trešs, ko liek visur.

Tiešām tādam ir jāizskatās "unikālajam produktam", kas nav kā visi pārējie? Tiešām nav, jo tirgū ir arī daudz labāki, kas pēc tam pircēju neatstāj ar makaroniem uz ausīm.

     [+] [-]

, 2014-12-25 18:14, pirms 9 gadiem
Cena ir debesiis,lai aizmaaleetu acis...