Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi notiks urbānais piedzīvojumu skrējiens "Kate Rīgas Joziens"

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Aktīvās atpūtas un sporta pasākuma „Rīgas Sporta nakts” laikā 30. maijā pirmo reizi norisināsies urbānais piedzīvojumu skrējiens „KATE Rīgas Joziens”. Tajā var piedalīties draugu un darba kolēģu komandas. Ikviens varēs jautrā gaistonē iepazīt Rīgas centru, pilsētas parkus un dažādas būves ieraudzīt pavisam citā gaismā. Pieteikšanās ir sākusies un turpinās līdz pat 30. maijam.

Urbānais piedzīvojumu skrējiens „ KATE Rīgas Joziens” radīts, lai rastu iespēju vienkārši draugiem vai darba kolēģiem veselīgi un interesanti atpūsties. Uzņēmumi var izmantot to kolektīva iekšējās komandas stiprināšanai. Pasākuma galvenais mērķis ir pievērst lielāku uzmanību Rīgas pilsētas vērtībām un parādīt tās pavisam citā gaismā, kā arī ar trakulībām Rīgas mūros rosināt ne tikai vietējo, bet arī ārvalstu tūristu interesi par Latvijas galvaspilsētu.
Pasākuma ideja sasaucas ar uzņēmuma KATE darbinieku pārliecību: sports un aktīva atpūta ievērojami palielina ergonomisku mēbeļu efektivitāti. Tādēļ KATE aicina cilvēkus strādāt un dzīvot veselīgi, lai Latvijā būtu vairāk priecīgu un laimīgu cilvēku.

„KATE Rīgas Joziena” starts paredzēts 30. maijā plkst. 17.00 pie Bīvības pieminekļa, bet tālāk dalībniekiem būs jādodas Rīgas ielās un jāpilda dažādi interesanti, aizraujoši un neordināri uzdevumi. Par „KATE Rīgas Joziens” dalībnieku var kļūt ikviens, kurš ir jautrs, možš un gatavs šim urbānajam piedzīvojumu skrējienam – karnevāla izklaidei. Komanda sastāv no diviem cilvēkiem un tās tiks dalītas trīs grupās – vīriešu, sieviešu un jauktās. Ātrākie, atraktīvākiem, precīzākie jozēji saņems balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Pieteikties pasākumam var mājas lapā parstipru.lv un sacensibas.lv.

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama mājas lapā parstipru.lv un sportanakts.lv.
Pasākumu atbalsta „KATE”.

  +3 [+] [-]

, 2014-05-16 22:17, pirms 10 gadiem
Interesanti, pirmo reizi tiek rīkots, īsti arī nav skaidrs, kas tas būs, bet jāmaksā 22eiro!

     [+] [-]

, 2014-05-28 15:56, pirms 10 gadiem
Pieteikšanās līdz 23. maijam? Tad jau vajadzēja krietni ātrāk rakstu likt