Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Kērlinga finālā kungiem spēlēs Kanāda un Norvēģija

Kērlinga finālā kungiem spēlēs Kanāda un Norvēģija
Zviedrijas izlases kērlingisti
Foto: AFP/Scanpix

Vankūveras olimpisko spēļu kērlinga turnīrā kungiem aizvadītas pusfināla cīņas. Finālā iekļuvuši Kanādas un Norvēģijas kērlingisti, pusfinālos pieveicot attiecīgi Zviedrijas un Šveices izlases.

Jau ziņojām, ka olimpiskajā sieviešu kērlinga turnīra finālā iekļuvušas Zviedrijas un Kanādas izlases. Zviedrietes pufinālā pārliecinoši ar 9:4 sagrāva Ķīnu, bet Kanāda ar 6:5 apspēlēja Šveici.

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas arī vīru turnīra pusfināla spēles. Mājinieki kanādieši pārliecinoši apspēlēja Zviedrijas izlasi – 9:4, bet norvēģi spraigā cīņā pieveica Šveices kērlingistus. Tādejādi olimpisko spēļu finālā cīnīsies Kanādas un Norvēģijas izlases, bet cīņā par bronzas godalgām uz ledus dosies Zviedrija un Šveice.

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com


, 2010-02-26 11:35, pirms 14 gadiem
domāju Norvēģija paņemts zeltu.
Aleksandrs Starkovs
Foto: Lauris Vīksne, f64
17

Starkovam un olimpiskajiem medaļniekiem - Triju Zvaigžņu ordeņi

Valsts prezidenta kancelejas Ordeņu kapituls nolēmis piešķirt Latvijas futbola izlases un „Skonto” galvenajam trenerim Aleksandram Starkovam valsts augstāko apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeni.
Aigars Apinis lodes grūšanas sektorā
Foto: Andris Pimenovs
2

Piektdien Vankūverā tiks atklātas X Ziemas Paralimpiskās spēles

Spēles notiks Vankuverā un Vistlerā – kur nupat ir noslēgušas Ziemas Olimpiskas spēles. Šis augstākais sporta forums pulcēs sportistus no visas pasaules un turpināsies līdz 21. martam. Sportisti ar īpašam vajadzībām sacentīsies piecos sporta veidos: hokejā, biatlonā, distanču slēpošanā, kērlingā un kalnu slēpošanā. Ar nožēlu jāatzīst, ka šoreiz Latvijas delegācija šajās Paralimpiskās spēlēs nepiedalīsies. Finansu trūkuma dēļ Latvijas sportisti nevarēja sagatavoties un kvalificēties šīm spēlēm.
Edgars Maskalāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
242

Maskalāns: "Miņins nepelnīti saņēma gada sportista titulu"

Latvijas bobsleja pilots Edgars Maskalāns intervijā "Latvijas Avīzei" asi kritizējis savu komandas biedru Jāni Miņinu, uzskatot, ka pērnā gada nogalē viņš nepelnīti saņēmis gada sportista titulu. Tāpat Maskalāns izteicis neapmierinātību ar bobsleja saimniecībā pastāvošo kārtību.