Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzminai Latvijas ziemas čempiones tituls

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai Latvijas ziemas čempiones tituls
Irina Kuzmina

Ar galvenās favorītes Irinas Kuzminas uzvaru šodien noslēdzies Latvijas ziemas čempionāta tenisā sieviešu vienspēļu turnīrs. Finālā pret Adriju Runču Irina uzvarēja pirmo setu ar 7:5, pēc kura pretiniece no cīņas atteicās.

Irina Kuzmina, kura vēl pagājušajā gadā regulāri spēlēja ITF starptautiskajos turnīros un WTA rangā šobrīd atrodas septītā simta beigās, šogad starptautiskajā arēnā spēlējusi vien Federācijas kausa izcīņā. Latvijas ziemas čempionātā Kuzmina tika izlikta ar pirmo numuru un savu favorītes statusu prata apliecināt visas nedēļas garumā Lielupes tenisa kortos.

Finālā viņas pretiniece bija Adrija Runča, kura turnīrā bija pārsteidzoši uzvarējusi gan pērnā gada čempioni Gretu Veinbergu, gan Zani Zariņu un Linu Lileikiti. Arī finālā pret Kuzminu Runča spēja uzvarēt piecus geimus viena seta laikā (tik daudz visa turnīra laikā pret Kuzminu nebija spējusi neviena), taču pēc zaudētā seta Adrija no turpmākā mača atteicās.

Līdz ar to kļuvuši skaidri visi 2010. gada Latvijas ziemas čempionāta pieaugušajiem laureāti – Vīriešiem triumfēja Jānis Skroderis, dāmām Irina Kuzmina, vīriešu dubultspēlēs Jānis Skroderis un Rihards Emuliņš, dāmu dubultspēlēs Aleksandra Nionova un Madara Straume, bet jauktajās dubultspēlēs Zane Zariņa un Arvis Bērziņš. Jaunnedēļ Lielupē ziemas čempionātā sacentīsies jaunieši četrās vecuma grupās.

Izmantotie resursi:
tennislatvia.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-03-26 17:16, pirms 14 gadiem
cik naudas sanem vīriešu un sieviešu uzvarētajs LČ? Kāds var pateikt - nevaru informāciju nekur atrast, bet sponsori ir tā neko -> Latvijas gāze, Itera, Lukoil.. Jācer, ka neskopojās.

     [+] [-]

, 2010-03-26 17:36, pirms 14 gadiem
VIPmember rakstīja: cik naudas sanem vīriešu un sieviešu uzvarētajs LČ? Kāds var pateikt - nevaru informāciju nekur atrast, bet sponsori ir tā neko -> Latvijas gāze, Itera, Lukoil.. Jācer, ka neskopojās.
tennislatvia.lv

     [+] [-]

, 2010-03-26 20:50, pirms 14 gadiem
Būtu labs fināls, ja Runča nebūtu atteikusies turpināt cīņu. It kā, slikta dūša. Žēl, jo pirmajā setā likās, ka viņa varētu uzvarēt! Kārtējā garlaicīgā Kuzminas uzvara - tik negribīgi spēlē, nulle motivācijas.

     [+] [-]

, 2010-03-27 00:01, pirms 14 gadiem
praktiski nekas..., vareeja jau kaut 10 000 eur iedot, bet 500.. smiekliigi -> tos jau var ziedot jebkurs mikrouznjeemus, nevajag saukties sponsoriem Lukoil vai Itera. Kur nu veel LatvijasGaze. Zheel ->bezjeedziigs turniirs tenisistiem -> vareeja nelit klaat LC turniirs.. -> tas ir apkaunojoshi. Ja sauktos Itera ziemas Lc turniirs, gan jau tie 10000eur par uzvaru buutu, papildus tam tas Itera vadiitaajs tachu sho saimnieciibu vada.

     [+] [-]

, 2010-03-28 12:23, pirms 14 gadiem
VIPmember rakstīja: praktiski nekas..., vareeja jau kaut 10 000 eur iedot, bet 500.. smiekliigi -> tos jau var ziedot jebkurs mikrouznjeemus, nevajag saukties sponsoriem Lukoil vai Itera. Kur nu veel LatvijasGaze. Zheel ->bezjeedziigs turniirs tenisistiem -> vareeja nelit klaat LC turniirs.. -> tas ir apkaunojoshi. Ja sauktos Itera ziemas Lc turniirs, gan jau tie 10000eur par uzvaru buutu, papildus tam tas Itera vadiitaajs tachu sho saimnieciibu vada.
Štrunts par tenisu, Iterai pieder RD