Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

"Latvia Open" 4. posmā Valmierā uzvar Lukstiņš

Krišs Upenieks

"Latvia Open" 4. posmā Valmierā uzvar Lukstiņš
Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē 15.-17.septembrī Golfa un tenisa kluba “Avoti” tenisa kortos norisinājās Latvijas Tenisa savienības (LTS) kausa OPEN sacensību 4.posms. Sešpadsmit spēcīgāko Latvijas pieaugušo grupas tenisistu konkurencē uzvarēja Gustavs Lukstiņš no Rīgas.

Šis bija otrais LTS kausa OPEN posms Latvijā, kas notika ārpus Rīgas reģiona un tajā piedalījās 16 vadošie Latvijas tenisisti. Ar būvuzņēmuma “SCO Centrs”, DUS “Valdeko” un atpūtas kompleksa “Avoti” atbalstu atbalstu, turnīrs norisinājās golfa un tenisa kluba “Avoti” tenisa kortos Valmiermuižā uz diviem tenisīta kortiem.

Uzvaru sacensībās izcīnīja Gustavs Lukstiņš no ACB/VL Tenisa Skolas. Otrajā vietā ierindojās Kazijevs Maksims, bet trešo vietu dalīja Liepājas TSS pārstāvji - Justs Jakovlevs un Toms Rolis.

“Avotu” tenisa korti atrodas Valmiermuižā, Burtnieku novadā vien trīs kilometru attālumā no Valmieras centra.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons
Biedrība “Golfa un tenisa klubs AVOTI”