Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis NCAA karjeru noslēdz ar zaudējumu ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis NCAA karjeru noslēdz ar zaudējumu ceturtdaļfinālā
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šonedēļ Veiko (Teksasa) norisinās NCAA tenisa turnīri. Miķelis Lībietis un Hanters Rīse pagājušā gada čempionu statusā cieta neveiksmi ceturtdaļfinālā, kas signalizēja Latvijas dubultspēļu speciālista NCAA karjeras finišu.

Tenesī Universitāti pārstāvošie Lībietis un Rīse pirmajās divās kārtās guva divus panākumus divos setos, bet ceturtdaļfinālā ar 7:6(5), 3:6, 4:6 piekāpās vietējās Beiloras komandas duetam Djēgo Galeano un Džulians Lincs.

Mačs vairākas stundas iekavējās lietus dēļ, cīņas norisi vēlāk pārceļot uz slēgtajiem "hard" seguma kortiem. Nevienam duetam nav izdevies divus gadus pēc kārtas uzvarēt NCAA dubultspēļu turnīrā kopš tālā 1968. gada.

Pērn ceļā uz titulu Lībietis un Rīse zaudēja tikai vienu setu, bet šogad panākumu atkārtot nebija pa spēkam. Lībietis vienspēļu sacensībās zaudēja 4. kārtā, ar 6:4, 4:6, 4:6 zaudēja Korijam Norijam, pēdējā setā izlaižot 4:2 pārsvaru.

Lībietis ar Rīsi četru gadu laikā universitātes sastāvā sakrāja 96 uzvaras un izcīnīja trīs nacionālos titulus.

Izmantotie resursi:
Libietis, Reese's NCAA Run Ends in QF -...