Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Arī pagājušo gadu neiesāku lieliski"

Andris Liepa
Andris Liepa

Ostapenko: "Arī pagājušo gadu neiesāku lieliski"
Aļona Ostapenko
Foto: EPA/Scanpix

Pasaules piektā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko tic, ka tuvākajos turnīros sasniegs labu sportisko formu, jo atminas, ka arī pērno gadu neiesāka lieliski.

Pagājušā gada Francijas atklātā čempionāta uzvarētāja Ostapenko šosezon pagaidām WTA turnīros guvusi vien četras uzvaras 11 spēlēs, tikai reizi uzvarot tenisisti no ranga pirmā deviņdesmitnieka, tomēr tas neliedza viņai pirmdien rangā pirmoreiz karjerā pacelties uz piekto pozīciju. Šonedēļ Ostapenko uzsāks dalību Maiami WTA "Premier" turnīrā, otrajā kārtā spēkojoties ar ungārieti Tīmeju Babošu, kura rangā ir 47.pozīcijā.

"Šī ir lieliska pilsēta. Laikapstākļi ir viltīgi, jo ir ļoti mitrs un pie tā jāpierod, tomēr kopumā šī ir patīkama vieta," Ostapenko izteikusies intervijā pirms starta Maiami.

"Strādāju smagāk, progresēju, esmu aizvadījusi labus mačus un domāju, ka tuvākajos pāris turnīros atradīšu savu sportisko formu. Ja paskatos pagātnē, arī pērno gadu nesāku tik lieliski - sasniedzu finālu aprīlī Čārlstonā un tad sāku spēlēt labāk," secina Latvijas tenisa zvaigzne. "Pagājušā sezona man bija lieliska - uzvarēju "French Open", gadu noslēdzu desmitniekā. Tāpēc bija nedaudz grūtāk sākt šo sezonu, jo biju desmitnieka spēlētājas statusā un visi no manis gaidīja vairāk. Man jāspēlē ļoti augstā līmenī gandrīz katrā mačā."

"Godīgi sakot, neskatos tālāk izlozes zarā, vien tajā, kas ir mans pirmais pretinieks. Cenšos fokusēties uz katru maču," stāstīja Latvijas zvaigzne, kurai Maiami ceturtajā kārtā iespējama spēkošanās ar čehieti Petru Kvitovu, bet tālāk arī ar daudzām citām sieviešu tenisa zvaigznēm.

     [+] [-]

, 2018-03-21 17:43, pirms 6 gadiem
No tavas mutes dieva ausī...
tik slikti gan tu nesāki pagājušo gadu....

  +1 [+] [-]

, 2018-03-21 18:33, pirms 6 gadiem
Priecatos redzet Jelenas uzvaras,bet man liekas ka vinai tagad ir nedaudz zvaigznu slomiba. Vinai vajadzetu pamacities no Sevestovas, kuru prieks skatities,kas cinas par katru bumbinu,lai kads butu rezultats.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-21 19:16, pirms 6 gadiem
Diez vai ir zvaigžņu slimība, viņas serve neatbilst šī brīža tenisa līmenim un tas liedz būt konkurētspējīgai katrā turnīrā.

     [+] [-]

, 2018-03-21 20:02, pirms 6 gadiem
Redzēsim kā ies uz māla un zāles. Pagaidām tur viņas serve iet cauri. Citādi ar visu slikto spēli viņai vairāk punktu kā pērn bet rie ir pagājušā gada augļi

     [+] [-]

, 2018-03-21 21:32, pirms 6 gadiem
cesinieks777 rakstīja: No tavas mutes dieva ausī...
tik slikti gan tu nesāki pagājušo gadu....
Pērn šajā laikā bija ap 340 punktiem, šogad 290.ļoti niecīga atšķirība.

     [+] [-]

, 2018-03-22 09:10, pirms 6 gadiem
Ernestam Gulbim ģimenē piedzimis dēls!
Krievu sporta portāli par to ziņo, latviešiem tas nav svarīgi?!
Apsveicu Ernest un ceramas, ka spēle atkal ies kalnup!