Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

"Riga Open" pusfinālos iekļuvuši tenisisti no 13 valstīm

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Riga Open" pusfinālos iekļuvuši tenisisti no 13 valstīm
Foto: Jānis Blaus, www.riga-open.lv

Sākušies izšķirošie notikumi Baltijas lielākajā starptautiskajā jauniešu tenisa turnīrā "Riga Open 2012". Četrās vecuma kategorijās pusfināliem vienspēlēs un dubultspēlēs kvalificējušies spēlētāji no 13 valstīm - Lielbritānijas, Latvijas, Krievijas, ASV, Igaunijas, Baltkrievijas, Polijas, Šveices, Kipras, Vācijas, Rumānijas, Austrālijas un Itālijas. Pusfinālos iekļuvuši 13 Latvijas tenisisti – septiņi zēni un sešas meitenes.

Vienspēlēs pusfinālus sasniedza četri Latvijas pārstāvji. U12 grupā Teodors Pukše ceturtdaļfinālā uzvarēja Kipras tenisistu Teodoru Sofronu un pusfinālā pretiniekos ieguva britu Jūenu Lumsdenu. Denīza Marcinkēviča un Daniela Vismane cīņās par vietu pusfinālā divos setos pārspēja Baltkrievijas tenisistes. Pusfinālos visi trīs piedzīvoja zaudējumus pret Lielbritānijas un Krievijas spēlētājiem.

Ar pirmo numuru izliktais Arkādijs Slobodkins turpina uzvaru gājienu U18 grupā, ceturtdaļfinālā apspēlējot ar septīto numuru izlikto Somijas pārstāvi Džoelu Popovu. Pusfinālā Slobodkina pretinieks būs lietuviešu talants Mantas Bugailišķis, kuram sestais izsētais numurs.

Dubultspēlēs par pirmo finālistu no Latvijas kļuva Daņiils Batmanovs, kurš pārī ar Krievijas spēlētāju Alekseju Zaharovu U12 dubultspēļu pusfinālā no cīņas izsita britu duetu Lumsdens/Makhjūzs. Artjoms Špakovs pārī ar austrālieti Entoniju Popirinu atzina Igaunijas tenisistu pārākumu. Meitenēm Denīza Marcinkēviča un Daniela Vismane spraigā trīs setu cīņā apspēlēja igaunietes Kaulu/Nūdi un kvalificējās finālam. Izšķirošajā cīņā viņām pretī stāsies britu duets Kolinsa/Hantere.

Gustavs Lukstiņš un Rūdolfs Mednis trīs setu cīņā uzveica ar ceturto numuru izlikto Igaunijas duetu Randpere/Tamms, nodrošinot ceļu uz finālu. Tajā latviešu pretinieki būs Šveices tenisisti Koens/Rudolfs. Meitenēm finālu sasniedza Gundega Pastore kopā ar polieti Alicju Sižputovsku, kuras apspēlēja Baltkrievijas pāri Skačkova/Jemeļjaņenka. Par titulu jācīnās pret Krievijas tenisistēm Bahmutkinu un Šoršeri.

Ar otro numuru izliktais Mikus Losbergs kopā ar lietuvieti Luku Zviku piedzīvoja zaudējumu U16 grupas pusfinālā, kur atzina Šveices spēlētāju pārākumu. Savukārt ar trešo numuru izliktā Madara Straume un viņas rumāņu pāriniece U18 pusfinālā meitenēm piekāpās ar otro numuru izsētajam Igaunijas pārim Pālma/Vorobjova.

Izmantotie resursi:
Riga Open

     [+] [-]

, 2012-06-22 00:09, pirms 12 gadiem
kad notiksies finaali, buutu interesanti aiziet

     [+] [-]

, 2012-06-22 08:30, pirms 12 gadiem
Tur tāds liels bardaks!