Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja W60 turnīrā Šveicē piekāpjas vienspēļu otrajā kārtā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Semeņistaja W60 turnīrā Šveicē piekāpjas vienspēļu otrajā kārtā
Darja Semeņistaja. Foto: Latvijas Tenisa savienība

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja trešdien Šveicē zaudēja Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bellinconas W-60 turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā.

Semeņistaja (WTA 213.), kura turnīrā izsēta ar 16.numuru, no pirmās kārtas bija brīva, bet otrajā ar 4-6, 6-4, 1-6 piekāpās 15 gadus vecajai neitrālajai sportistei Mirrai Andrejevai (WTA 243.).

Jau ziņots, ka dienu iepriekš dubultspēļu sacensībās Semeņistajas un Rumānijas tenisistes Oanas Gavriles duets pirmajā kārtā ar 3-6, 2-6 zaudēja francūzietēm Estelei Kaskino un Karolei Monē.

Semeņistaja iepriekšējā nedēļā Kjaso W-60 sacensībās vienspēlēs zaudēja ceturtdaļfinālā, bet dubultspēlēs apstājās pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2023-04-19 20:41, pirms gada
šķidri... dabūt pa mizu no 15-gadīgas tīnes...

     [+] [-]

, 2023-04-19 21:30, pirms gada
Darja Semeņistaja šo maču zaudēja tikai dēl tiesneša idiotisma un stulbuma. Šis debīlais un tenisa noteikumus nezinošais tiesnesis ļoti bieži Semeņistajas sitienus kuri piezemējās uz gala līnijas, "No Man's Land", vienā no abām serves zonām, un arī uz vienspēļu gala līnijas nosauca par autiem un punktus deva Andrejevai, kaut arī pēc oficiālajiem tenisa noteikumiem, tie bija iekšā un Semeņistajas punkti. Un arī šis debīlais un aklais rasists ne tiesnesis pamanījās noignorēt vairākus Andrejevas autus izspēļu laikā. Šā mača debīlo tiesnesi vajag iesēdināt cietumā aiz restēm par šitik nemākulīgu tiesāšanu.

     [+] [-]

, 2023-04-19 23:16, pirms gada
Naruto94 rakstīja: Darja Semeņistaja šo maču zaudēja tikai dēl tiesneša idiotisma un stulbuma. Šis debīlais un tenisa noteikumus nezinošais tiesnesis ļoti bieži Semeņistajas sitienus kuri piezemējās uz gala līnijas, "No Man's Land", vienā no abām serves zonām, un arī uz vienspēļu gala līnijas nosauca par autiem un punktus deva Andrejevai, kaut arī pēc oficiālajiem tenisa noteikumiem, tie bija iekšā un Semeņistajas punkti. Un arī šis debīlais un aklais rasists ne tiesnesis pamanījās noignorēt vairākus Andrejevas autus izspēļu laikā. Šā mača debīlo tiesnesi vajag iesēdināt cietumā aiz restēm par šitik nemākulīgu tiesāšanu.
Tev neapnīk savas stulbības visu laiku te drukāt? Āksts...