Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai otrais dubultspēļu fināls pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai otrais dubultspēļu fināls pēc kārtas
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Kamēr vienspēlēs Diāna Marcinkeviča šogad arvien ir bez uzvarām (0-4), dubultspēlēs viņai krietni labākas sekmes, šodien sasniedzot Ašafenburgas ITF 25 000 sacensību finālu.

Marcinkeviča Vācijā uz māla seguma spēlē kopā ar Ukrainas tenisisti Aļonu Sotņikovu. Viņas vakar ceturtdaļfinālā ar 6:7(5) uzveica ar otro numuru izlikto Gruzijas duetu Jekaterine Gorgozde/Sofija Kvacbaja. Pretinieces pēc uzvarēta 1. seta izstājās.

Šodien pusfinālā daudz grūtāka uzvara, ar rezultātu 6:4, 3:6, 10:1 pieveicot ar ceturto numuru izsēto Turcijas un Francijas pāri Pemra Ezgena/Konstance Sibille. Marcinkevičai rīt būs otrais fināls pēc kārtas. Pagājušajā nedēļā viņa kopā ar zviedrieti Suzanu Sēliku zaudēja Turīnas ITF 25 000 finālā. Fināla sasniegšana dod 30 reitinga punktus, čempiones saņems 50. Marcinkeviča 16 ITF dubultspēļu turnīros.

Māseikas (Beļģija, māls) ITF 10 000 kvalifikācijā startēja divas Latvijas tenisistes, un abas zaudēja Vācijas sportistēm. Dārta Elizabete Emuliņa ar 4:6 7:5, 2:6 piekāpās Jūlijai Mikulski, bet Anna Ozerova ar 3:6, 1:6 zaudēja Madelīnei Bosnjakai. Neviena no minētā kvarteta rangā neatrodas.

Viļņas "Futures" kvalifikācijā piedalījās tikai 17 gadus vecais Toms Sutris, kurš 1. kārtā palika tukšā (0:6, 0:6) pret savu vienaudzi Mateo Džangrandi no Itālijas. Lietuvā kvalifikācijā vieta bija arī Miķelim Lībietim, taču viņš Deivisa kausa dēļ Viļņā vienspēlēs nevar piedalīties.

     [+] [-]

, 2015-07-18 17:58, pirms 9 gadiem
Labak pastastiet ka tas var but, ka nav nevienas intervijas pec 1 deivisa kausa dienas ???