Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča pārsteigumu nesarūpē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča pārsteigumu nesarūpē
Diāna Marcinkeviča

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien piedzīvojusi zaudējumu Turcijas pilsētas Stambulas ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīra otrajā kārtā. Ar 1:6, 4:6 viņa atzina mājinieces Caglas Bujukakcajas pārākumu, kuru turnīrā bija izlikta ar 2. numuru.

Vakar Diāna Stambulas turnīru uzsāka ar grūtu uzvaru pār ukrainieti Marinu Žurbu (2:6, 7:5, 7:5), bet jau šodien bija jāaizvada otrās kārtas mačs, kurā pretiniekos bija viena no turnīra favorītēm – mājiniece Cagla Bujukakcaja.

WTA rangā 19 gadus vecā turciete ieņem 364. vietu un savu pārsvaru ranga vietās (16 gadus vecā Marcinkeviča ir 850.) apliecināja arī kortā – 6:1, 6:4. Līdz ar to turnīrs Diānai noslēdzās ar viena reitinga punkta izcīnīšanu.

Zaudējumu Gausdalas ITF 10 000 sērijas dubultspēļu turnīrā cietušas arī citas Latvijas sportistes - Zane Zariņa un Greta Veinberga. Viņas pārliecinoši piekāpās Tiganai Edvartsai (DĀR) un Žoelei Lemensai (Beļģija) - 2:6, 1:6.

Izmantotie resursi:
itftennis.com