Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai ITF dubultspēļu pusfināls Francijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai ITF dubultspēļu pusfināls Francijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Tobias Fröhlich

Diāna Marcinkeviča Biaricas ITF 100 000 dubultspēļu turnīru pabeidza ar zaudējumu pusfinālā, bet Rūdolfs Mednis nepārvarēja 2. kārtas barjeru "Futures" sacensībās Ungārijā.

Marcinkeviča Francijā spēlēja kopā ar Krievijas tenisisti Poļinu Ļeikinu. Pēc vakar gūtās uzvaras pār turnīra pirmo duetu Laura Pous-Tio/Prarthana Tombare (Spānija/Indija) šodien jāspēlē nebija, jo no ceturtdaļfināla mača atteicās Brazīlijas un Slovākijas komanda Beatriza Hadada Maja un Rebeka Šramkova.

Neskatoties uz breika pārsvaru abos setos, pusfinālā neizdevās uzvarēt zviedrieti Kornēliju Listeri un Serbijas tenisisti Ņinu Stojanoviču, viņām zaudējot ar rezultātu 3:6, 5:7. Marcinkeviča ar pārinieci nopelnīja 50 reitinga punktus.

Mednis divas nedēļas pēc kārtas spēlēja Ungārijā, kur viņam identisks sasniegums Budapeštā un Šēkešfehērvārā – pēc kvalifikācijas iziešanas gūta arī viena uzvara pamatturnīrā, bet tālāk par 2. kārtu tikt neizdevās, šodien ar 6:3, 4:6, 3:6 zaudējot citam rangā neesošam tenisistam, kurš arī cīnījās kvalifikācijā, slovākam Patrikam Obalam.

Mednis abos turnīros ieguva pa vienam reitinga punktam un pirmdien debitēs ATP vienspēļu rangā. Dubultspēļu rangā viņš jau atrodas, jo šovasar kopā ar Krišjāni Stabiņu sasniedza Jūrmalas turnīra pusfinālu, nopelnot sešus punktus.