Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēvičai neizdodas sasniegt finālu dubultspēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marcinkēvičai neizdodas sasniegt finālu dubultspēlēs
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča pārī ar Žaklīnu Kabaju Avadu no Zviedrijas piektdien Indijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Indauras W-35 sērijas turnīra dubultspēļu pusfinālā.

Ar otro numuru izsētais Latvijas/Zviedrijas pāris cīņā par vietu finālā ar 6-4, 0-6, 1:10 piekāpās Sohjonai Parkai no Dienvidkorejas un taivānietei Jahsuanai Lī, kuras izsētas ar ceturto numuru.

Par pusfināla sasniegšanu Marcinkēviča nopelnīja 14 punktus WTA dubulstpēļu rangā.

Latvijas tenisiste, kura pasaules rangā ieņem 316. vietu, turnīrā startēja arī vienspēlēs un apstājās otrajā kārtā, kurā piekāpās savai dubultspēļu partnerei Kabajai Avadai (WTA 457.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Marcinkēviča nopelnīja četrus pasaules ranga punktus.

Sacensības notiek cietā seguma laukumos.

     [+] [-]

, 2024-03-15 15:55, pirms mēneša
Šis korumpētais tiesnesis ir parādā atvainošanos Marcinkēvičai un Kabažai-Avadai par savām kļūdām lēmumos un punktus, kurus viņš nozaga. Akls un tizls ir šis tiesnesis. Neko nesaprotošs tenisa noteikumos ir šis tiesnesis.