Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.

# Šovakar spēkojās ar pirmo numuru izliktais Latvijas tandēms un Grieķijas-Šveices duets Despina Papamihaila/Simona Valterta.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja (21) un valsts ceturtais numurs Daniela Vismane (23) tagad aizvadīja otro kopīgo turnīru ITF tūrē (pērn abas triumfēja Liepājas W60). Skaitot arī Billijas Džīnas Kingas mačus, viņu līdzšinējā bilance bija 6-1, tostarp 5-0 izšķirošajos taibreikos.

Šodienas cīņā mūsu spēlētājas nonāca iedzinējos (1:2) un tūlīt panāca izlīdzinājumu (2:2), taču 11. geimā palika uz nulles. Pirmajā setā 5:7.

→ → Nākamā seta piektajā geimā Latvijas duets izvirzījās vadībā ar 40-15 un zaudēja trijās epizodēs pēc kārtas (2:3). Sestajā geimā šveiciete iesita tīklā (uzreiz divas breikbumbas mūsējām), Semeņistaja izsita autā (40-40), bet tad grieķiete neveiksmīgi iejaucās Vismanes un Valtertas divcīņā (3:3). Pretinieces triumfēja Semeņistajas geimā un uzvarēja nākamajās divās izspēlēs, tomēr Latvijas tandēms spēja panākt kāroto 4:4. Semeņistaja vēlreiz nenoturēja servi (5:6), bet otrais sets noslēdzās ar 5:7.

Šajā mačā iznākumu lielā mērā noteica sekmes punktos pēc otrās serves (29% pret 50) un breikbumbās (3/7 pret 5/6). Summārie punkti - 63:75.

Pusfinālā jau gaida ar trešo numuru izliktās Nika Radišiča (Slovēnija) un Anita Vāgnere (Bosnija-Hercegovina).

Par 1/4 finālu pienākas 16 punkti rangam un 456 ASV dolāru naudas balva.

Izmantotie resursi:
itftennis.com