Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēvičai Indijā zaudējums ITF W-35 sērijas turnīra otrajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marcinkēvičai Indijā zaudējums ITF W-35 sērijas turnīra otrajā kārtā
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča ceturtdien Indijā cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Indauras W-35 sērijas turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā.

Marcinkēviča, kura pasaules rangā ieņem 316.vietu, cīņā par vietu ceturtdaļfinālā ar 6-7 (2:7), 2-6 piekāpās savai dubultspēļu partnerei Žaklīnai Kabajai Avadai (WTA 457.) no Zviedrijas.

Sacensību pirmajā kārtā ar astoto numuru izsētā Marcinkēviča ar 6-2, 2-6, 6-2 uzvarēja kvalifikāciju pārvarējušo japānieti Rinonu Okuvaki (WTA 1015.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Marcinkēviča nopelnīja četrus pasaules ranga punktus.

Tikmēr dubultspēļu turnīrā Marcinkēviča/Kabaja Avada sasniegušas pusfinālu.

Pirmajā kārtā ar otro numuru izsētais Latvijas/Zviedrijas pāris ar 7-5, 4-6, 10:5 pārspēja dienvidkorejietes Daijonu Beku un Gjongu So Lī, bet ceturtdien astotdaļfinālā ar 7-6 (7:2), 0-6, 10:6 uzvarēja Manančaju Savangkevu un Tasapornu Naklo no Taizemes.

Pusfinālā Marcinkēviča/Kabaja Avada tiksies ar Sohjonu Parku no Dienvidkorejas un taivānieti Jahsuanu Lī, kuras izsētas ar ceturto numuru.

WTA dubulstpēļu rangā Marcinkēviča sev garantējusi 14 punktus.

Sacensības notiek cietā seguma laukumos.

Izmantotie resursi:
LETA