Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijeres un Koutsas duets triumfē Klīrvoterā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijeres un Koutsas duets triumfē Klīrvoterā
Līga Dekmeijere
Foto: Jānis Gailums

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere duetā ar amerikānieti Kimberliju Koutsu šodien uzvarējusi ASV pilsētas Klīrvoteras ITF 25 000 sērijas dubultspēļu turnīrā. Finālā viņas itin viegli apspēlēja krievietes Arinas Rodionovas un kanādietes Heidijas El Tabahas duetu – 6:1, 6:4.

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere (WTA 91.) šonedēļ bija devusies uz Klīrvoteras pilsētu ASV, kur norisinājās ITF 25 000 sērijas turnīrs. Vienspēļu turnīrs Līgai beidzās ar zaudējumu pirmajā kvalifikācijas kārtā, bet dubultspēlēs sekmes bija krietni labākas. Par pārinieci turnīrā Līga bija sarunājusi amerikānieti Kimberliju Koutsu (WTA 207.) un abu duets tika izlikts ar 4.numuru.

Pirmās divas kārtas izdevās pārvarēt ļoti vienkārši – pirmajā spēlē zaudēti vien divi geimi, bet otrajā pat nevajadzēja spēlēt, jo pretinieces no mača atteicās. Pusfinālā Dekmeijere un Koutsa ar 6:4, 7:6(5) apspēlēja ar pirmo numuru izliktās francūzietes Stefāniju Forecu Gakonu un Irēnu Pavloviču, bet šovakar finālā tikās ar krievietes Arinas Rodionovas un kanādietes Heidijas El Tabahas duetu. Šīs pretinieces lielas problēmas nesagādāja – 6:1, 6:4 un uzvara visā turnīrā.

Dekmeijerei šīs ir pirmais dubultspēļu tituls pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma. Rangā viņa nopelnījusi 50 punktus, bet jaunnedēļ plānojusi piedalīties ITF 100 000 sacensībās Bahamu salās.

Izmantotie resursi:
United States Tennis Association - Home | USTA

  +1 [+] [-]

, 2011-03-14 02:16, pirms 13 gadiem
Vismaz kaut kāds prieks