Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Runča un Kuļibaba pie reitinga punktiem netiek

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Runča un Kuļibaba pie reitinga punktiem netiek
Adrija Runča
Foto: Imants Urtans

16 gadus vecās Latvijas tenisistes Adrija Runča un Jūlija Kuļibaba šonedēļ aizvadījušas mačus ITF 10 000 sērijas turnīros Nīderlandē un Portugālē, tomēr izcīnīt reitinga punktus nesošas uzvaras nav spējušas.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka 16 gadus vecā Jūlija Kuļibaba pagājušajā nedēļā tika pie sava pirmā reitinga punkta, izcīnot uzvaru Portugālē notiekoša ITF vienspēļu turnīra 1. kārtā. Šonedēļ Jūlija bija pieteikusies vēl vienam ITF sērijas turnīram Portugālē, Amarantes pilsētā, taču šoreiz panākumi izpalika. Vienspēlēs nācās spēlēt kvalifikācijā, kurā izšķirošajā spēlē tika zaudēts mājiniecei Barbarai Lucai. Kuļibaba kopā ar spānieti Sandru Gonzalesu-Salasu bija pieteikusies arī dubultspēļu sacensībām, taču jau 1. kārtā zaudēja kanādietei Melānijai Glorijai un meksikānietei Danielai Munosai-Galjegosai – 6:3, 1:6, 1:10.

Tikmēr Nīderlandes pilsētas Apeldornas ITF sacensībām pieteikušās pat divas Latvijas tenisistes – Līga Dekmeikere un 16 gadus vecā Adrija Runča. Ja Līgai pirmā vienspēļu turnīra cīņa vēl priekšā (pirmā pretiniece, beļģiete Valerija Verhame), tad Adrija aizvadījusi jau trīs spēles. Vispirms kvalifikācijā izcīnīti divi panākumi pār rangā neesošajām mājiniecēm mājiniecēm Džeidu Šoelinku (4:6, 6:1, 6:4) un Airisu Verbovenu (6:4, 7:5), bet šodien pamatturnīra pirmās kārtas spēlē ar 4:6, 2:6 nācās zaudēt ASV pārstāvei Greisai Minai (WTA 704.)

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-06-08 23:00, pirms 14 gadiem
žēl, bet nu viss vēl priekšā meitenēm
P.S. būs interesanti kā Deķis nospēlēs ar rangā līdzīgā vietā esošu pretinieci.. žēl, ka atkal latvietes neko nespēj parunāt un nevar kopā dupeles uzspēlēt - Runčai būtu laba mācību stunda.

     [+] [-]

, 2010-06-09 06:26, pirms 14 gadiem
kārumiņš rakstīja: žēl, bet nu viss vēl priekšā meitenēm
P.S. būs interesanti kā Deķis nospēlēs ar rangā līdzīgā vietā esošu pretinieci.. žēl, ka atkal latvietes neko nespēj parunāt un nevar kopā dupeles uzspēlēt - Runčai būtu laba mācību stunda.
Nu domāju ka dupelim ITF Dekmeijerei līmenis par zemu tomēr

     [+] [-]

, 2010-06-09 09:32, pirms 14 gadiem
Nākotnē būs vel daudz iespēju pie tādiem tikt,ja protams 2012.gadā nebūs pasaules gals

     [+] [-]

, 2010-06-09 09:58, pirms 14 gadiem
Ivarinsh rakstīja: Nu domāju ka dupelim ITF Dekmeijerei līmenis par zemu tomēr
es nenoliedzu, ka par zemu, bet kāpēc gan nevarētu pārkāpt pāri pašapziņai un dot Runčai neatsveramu pieredzi? par reitinga punktiem tur tiešām runa neiet, jo uzvarot WTA vienā mačā iespējams dabūt no 70 līdz 120 punktiem, bet šeit par uzvaru turnīrā ap 20