Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere ar uzvaru sāk ITF turnīru ASV

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere ar uzvaru sāk ITF turnīru ASV
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere aizvadītajā naktī ar panākumu sākusi ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīru ASV pilsētā Viljamsburgā. Ar 7:6(0), 6:2 viņa uzveica mājinieci Ēriku Krisanu, bet nākamo maču aizvadīs pret ķīnieti Li Ksi.

Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere šī gada izskaņā vēlas nedaudz vairāk uzspēlēt arī vienspēļu sacensībās – šonedēļ viņa devusies uz ASV pilsētas Viljamsburgas ITF 10 000 sērijas turnīru, kurā piedalās tikai vienspēlēs. Ar vienspēļu ranga 762. vietu Līgai bija pietiekami, lai būtu turnīrā izliktās sportistes statusā (septītais numurs).

Pirmajā kārtā viņas pretiniece bija mājiniece Ērika Krisana, kurai WTA rangā šobrīd 1022. vieta. Pirmajā setā Līga triumfēja taibreikā, bet otrajā viņas pārsvars jau bija izteiktāks – 7:6(0), 6:2. Par uzvaru nopelnīts viens reitinga punkts, bet nākamajā kārtā pretiniekos stāsies ķīniete Li Ksi (WTA 1042.).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page