Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai un Lībietim dubultspēļu pusfināli ASV

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai un Lībietim dubultspēļu pusfināli ASV
Diāna Marcinkeviča un Katerina Bondarenko
Foto: Christopher Levy

Diāna Marcikeviča pārī ar Ukrainas tenisisti Katerinu Bondarenko otro nedēļu pēc kārtas sasniedza ITF 50 000 dubultspēļu turnīra pusfinālu ASV, šoreiz soļa attālumā no titula mača nokļūstot Floridā. Tikmēr Miķelis Lībietis kopā ar amerikāni Hanteru Rīsi ticis līdz pusfinālam "Challenger" turnīrā Noksvilā.

Ar ceturto numuru izliktās Marcinkeviča un Bondarenko Kaptiva salas turnīra 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā ar 7:5, 7:6(5) uzveica brazīlieti Mariju-Fernandu Alvešu un Taivānas pārstāvi Čieju Šu. Eiropas pāris abos setos sākumā nokļuva iedzinējos ar breiku, turklāt 1. setā izdevās atspēlēt trīs geimu deficītu.

Marcinkevičai ar 2008. gada "Australian Open" dubultspēļu turnīra čempioni Bondarenko otrais ITF 50 000 pusfināls pēc kārtas. Pagājušajā nedēļā viņas palika soli no fināla Teksasā. Piektdien pusfinālā Floridā pretī stāsies turnīra pirmais duets Anna Tatišvili (ASV) un Gabriela Dabrovski (Kanāda). Pusfināla sasniegšana dod 29 reitinga punktus.

Latvijas pirmā rakete Ziemeļamerikā pavada pēdējo no septiņām nedēļām. Pirmajās piecās viņa atradās Meksikā, kur izdevies uzvarēt viena ITF 25 000 vienspēļu turnīrā. Diāna mainījusi turnīru plānus un nākamajā nedēļā uz Indiju nedosies. Tur viņai bija garantēta vieta pamatturnīrā. Nākamās sacensībās paredzētas novembra vidū Polijā.

ASV studentu ranga līderi cēsnieks Miķelis Lībietis un amerikānis Hanters Rīse šonedēļ pirmo reizi karjerā spēlē "Challenger" sērijas turnīrā. Naktī uz ceturtdienu abi sīvā triju setu spēlē uzveica ar otro numuru izlikto ASV/Kolumbijas duetu - 7:6(5), 4:6, 11:9, bet piektdien abiem bija paredzēts ceturtdaļfināla mačs.

Tas gan nenotiks, jo pretinieki - amerikāņi Džefs Dadamo un Deniss Novikovs no spēles atteicās, dodot Lībietim un Rīsem vietu pusfinālā. Viņu pretinieki tajā tiks noskaidroti šodien, bet abi sportisti jau nopelnījuši pa 29 reitinga punktiem.

     [+] [-]

, 2014-11-07 00:23, pirms 9 gadiem
Diaņai laba pieredze ar augsta līmeņa tenisisti Bondarenko.