Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Foreca Gakona neizmanto sešas mačbumbas un izlaiž uzvaru Mičiganā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere un Foreca Gakona neizmanto sešas mačbumbas un izlaiž uzvaru Mičiganā
Līga Dekmeijere

Latvijas labākā dubultspēļu tenisa pārstāve Līga Dekmeijere nav izmantojusi iespēju ITF 100 000 turnīrā Midlendā, Mičiganā. 1. kārtas mačā kopā ar Francijas tenisisti Stefānu Forecu Gakonu izlaists seta un 5:2 pārsvars, neizmantojot sešas mačbumbas.

Dekmeijere ar "wild card" palīdzību vispirms startēja vienspēļu kvalifikācijā, taču tur tālāk par 1. kārtu neizdevās tikt. Ranga 1116. vietā esošā latviete ar 2:6, 3:6 piekāpās amerikānietei Daienai Ospinai.

Vienspēles Līga gan izmanto treniņu nolūkā, bet galvenā prioritāte, protams, ir pāru sacensības. Otro nedēļu pēc kārtas par pārinieci sarunāta francūzieti Stefānija Foreca Gakona. Ar viņu pagājušajā nedēļā izdevās uzvarēt vienu maču Parīzes "Premier" turnīrā.

Dekmeijere šonedēļ dubultspēļu rangā atrodas 64. vietā, bet viņas pāriniece 95. vietā. 1. kārtā Latvijas un Francijas duetam bija jāsacenšas ar ungārieti Melindu Činku (334.) un horvātieti Mirjanu Lučiču-Baroni (137.). Šis bija noslēdzošais mačs otrdienas programmā un sākās plkst. 22:25 pēc vietējā laika, jo pamatīgi ieilga dienas pēdējā vienspēle.

Dramatiskā mačā Dekmeijere ar pārinieci zaudēja ar rezultātu – 6:4, 6:7(4), 9:11. Līga un Foreca Gakona bija vadībā ar setu un 5:2 otrajā partijā, taču tik iespaidīgu pārsvaru neprata noturēt – servēts par uzvaru mačā neveiksmīgi tika trīs reizes, kopumā neizmantojot sešas mačbumbas!

Supertaibreikā vienubrīd bija 8:5 Latvijas un Francijas dueta labā. Dekmeijere un Foreca Gakona bija izliktas ar pirmo numuru un par piedalīšanos vienā mačā ieguva vienu punktu. Federācijas kausa nedēļā sacensībās Mičiganā ir nedēļas nozīmīgākais turnīrs.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-06 08:20, pirms 11 gadiem
Tur vajag zināmu meistarību lai tāpagrūstu! TOTO!