Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzmina finālā neiekļūst

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina finālā neiekļūst
Irina Kuzmina

Latvijas tenisistei Irinai Kuzminai šodien nav izdevies iekļūt Čehijas pilsētas Brno ITF 25 000 sērijas dubultspēļu turnīra finālā. Pārī ar ukrainieti Ļesju Curenko viņa piekāpās slovākietēm Morgosovai un Tabakovai – 2:6, 3:6.

Lai arī Latvijas un Ukrainas duets turnīrā bija izlikts ar pirmo numuru, tomēr šodienas spēle īsti nepadevās un nācās zaudēt divos setos. Par pusfināla sasniegšanu Latvijas tenisiste ieguva 24 dubultspēļu reitinga punktus. Atgādinām, ka vienspēļu turnīrā Irina pārvarēja kvalifikāciju, taču pamatturnīra pirmajā kārtā pārliecinoši zaudēja slovākietei Ļenkai Jurikovai – 2:6, 0:6.

„Tajā spēlē tā īsti nekas nesanāca. Spēle gan bija sīvāka nekā rezultāts, spēlējām pusotru stundu. Sniegums pamazām uzlabojas, nākamajos turnīros varu nospēlēt labāk”, atzina Irina. Tagad viņa dodas uz Poliju, kur Ščecinā norisināsies cits ITF 25 000 sērijas turnīrs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com