Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis sasniedz dubultspēļu finālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lībietis sasniedz dubultspēļu finālu
Miķelis Lībietis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

18 gadus vecais cēsnieks Miķelis Lībies duetā ar Īrijas sportistu Semu Beriju šodien ticis pie trešās uzvaras Iraklijas (Grieķija) Future” dubultspēļu turnīrā, kas viņam ļāvis otro reizi karjerā sasniegt šāda līmeņa turnīra finālu. Cīņa par titulu rīt.

Iraklijas „Future” 10 000
Grieķijas pilsētā Iraklijā kārtējās cīņas šodien aizvadīja abi latvieši. Liepājnieks Adrians Žguns (ATP 685.) vienspēļu turnīrā ceturtdaļfinālā spēkojās ar mājinieku Aleksandrosu Jakupoviču (ATP 616.). Spēli šodien gan neizdevās pabeigt – tā pārtraukta trešajā setā pie rezultāta 4:4. Pirmajā ar 7:6(3) uzvarēja Žguns, bet otrajā grieķis revanšējās ar 6:1. Cīņu plānots atsākt rīt 11:00. Ja Adrians uzvarēs, tad nedaudz vēlāk viņa pretinieks būs spānis Karloss Gomess-Erera (ATP 604.).

Šodien šis spānis jau cieta neveiksmi pret Latvjijas tenisistu – dubultspēļu turnīra pusfinālā cēsinieks Miķelis Lībietis duetā ar īru Semu Beriju uzveica Gomesu-Ereru un Monako pārstāvi Marku Stilitano ar 7:6(2), 6:6(4), [10:5]. Tādējādi cēsnieks sasniedzis savu otro „Future” dubultspēļu finālu karjerā – pirmais bija pērn Lielupē kopā ar Artūru Kazijevu. Toreiz uzvarēt neizdevās, jācenšas tas izdarīt rīt pret slovēņiem Roku Jarcu un Tomu Kocevaru-Desmanu.

Stokholmas ITF 10 000
Stokholmas ITF sērijas turnīrā šodien otro maču aizvadīja Diāna Marcinkeviča. Vienspēļu turnīru ar 6.numuru izliktā latviete uzsāka vakar ar triju setu uzvaru pār krievieti Diānu Isajevu (WTA 965.) - 4:6, 6:4, 6:2, bet šodien krietni pārliecinošāk tika sakauta mājiniece Anna Veliča, kura WTA rangā neatrodas – 6:2, 6:0. Ceturtdaļfinālā Diānas pretiniece būs norvēģiete Karolīna Rode-Moje (WTA 1070.). Tāpat Diānai rīt būs jāspēlē dubultspēle – duetā ar krievieti Aleksandru Artamonovu ceturtdaļfinālā pretiniekos stāsies šveicietes Ksenija Nolla un Lara Mičela.

Nantes ITF 50 000
Pie otrās uzvaras Nantes ITF dubultspēļu turnīrā ticis latvietes Līgas Dekmeijeres un krievietes Jeļenas Bovinas duets. Atgādinām, ka pirmajā kārtā viņas pārliecinoši sagrāva francūzieti Fionu Gervā un čehieti Katerinu Klapkovu – 6:1, 6:0, bet šodien ceturtdaļfinālā uzveiktas arī mājinieces Severine Beltrama un Anaisu Lorendonu – 6:1, 6:4. Rīt Latvijas un Krievijas sportistu duets cīnīsies pusfinālā, kur viņām pretiniekos būs ar 1.numuru izliktās Mervana Jugiča-Salkiča (Bosnija un Hercegovina) un Darija Juraka (Horvātija).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-11-04 19:46, pirms 13 gadiem
Super!

Cēsis par Tevi! Priekuļi vēl vairāk!

     [+] [-]

, 2010-11-05 11:31, pirms 13 gadiem
malacis miķis